Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/mmedo

Marketing

Blagajnica hoce ici kuci

Evo, da se i ja sjetio ponovo nesto pisati... ma sjetio sam se ja i puno ranije, samo sto nikako da stignem. A evo, i danas sam od 7:00 ujutro pa sve do sada (23:50) bio zauzet. I to zaozbiljno zauzet.

No uglavnom, koje su novosti kod mene... Poceo sam i ovdje trenirati Taekwondo, i bas sam se obrukao, jer sam nakon 7 godina pauze u istoj formi kao sto je, recimo, jedna vreca paprike ajvaruse koju kupis na piji...
Al dobro, nije bilo bas tolko lose. Samo sam nezadovoljan sobom, jer sam se bas previse opustio... Ma sve ce to leci na svoje!

Muku mucim s novcima, jer ce mi opet sve ispast na knap (sto je, kao, velika novost). Ipak, dobio sam jos jedan posao - radim na kasi u menzi u nasem domu. Mogu vam reci da je to poprilicno kul osjecaj - svi daju svoje novce MENI! Mogao bih se vrlo brzo naviknuti na to radno mjesto!

Haha, ma zapravo sam se vec navikao, i mogu vam raci da mi je bas dobro tamo raditi. Kad bi samo to bilo malo cesce od jednom tjedno. Ali dobro, valjd cu s vremenom dobiti i jos koji termin. Naime, po terminu smo placeni!

Uffff... Nek kaze ko sta oce, ali ja idem spavat. Tolko sam umoran da si cak necu ni instalirati novu igru koju sam nabavio! Pa si vi mislite! :-)
Pozdrav svima! Bog vas blagoslovio!

Post je objavljen 18.10.2005. u 00:06 sati.