Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/someonefromri

Marketing

a ća ja znan.....=))

Ewo nisam se se javljala par dana jer nisam stigla... U PETAK sam nakon škole radila neke "nelegalne poslove" hehehe koje NIKAD VIŠE neću delat,jer mi se zgadio cijeli život.
U SUBOTU ehehe cijelo popodne sam se izležavala na kauču,a i stara mi nije dala da idem na net prije 19 uri pretpostavljam da znate zašto=)! A oko 19 uri sam se išla spremat za van...za Točku hehehe =>>! Išle smo samo Dajana:***** i ja,i bilo je coool hehehe! Našle smo se kod meka i onda smo išle do graca a tamo smo srele par frendova i njihovo društvo,pa smo njima prikrpale i bilo je strava=))! I na kraju smo se uputili prema Točki, ali neeee ne bi mi mogli direkt u Točku nego prvo smo morali stat tamo kod kontenjera da bi ovi popili cugu heh! Kasnije se mojoj ljubljenoj Dajanici ostvarila želja hihihi dobro djelomična=)! ALI Jedan frajer joj je rekao da ima šanse kod njega, (malo complicated story!) Bila mi je happy cijelo vrijeme sve dok ju alkohol nije malo poklopio ali nema veze,glavno je da je imala hrabrosti ga pitat hehe Dajana volim te,i UVIJEK možeš računat na mene i baš sam heppy zbog tebe i nemoj komplicirat bezveze,može? Pusu ti vejiku šaljem=))
Dakle,u Točki je bilo ono malo bezveze jer nisu puštali neku dobru mjuzu,nego neku briju meni nepoznatu,ali oke! Upoznala sam bejbi(t)ch,i vidjela L!ndach(upoznale smo se preko jedne zajedničke frendice,i žena je gledala kako mi Mirna pirsa jezik pred nekih mjesec dana-svaka čast!) Pokupile smo se doma već oko 1 i 30,već mi je bio puni kurac guranja,nepoznate mjuze i odo ja...
U NEDELJU sam krepivala cijeli dan,ali oko sedam sam sa starim otišla u Kraljevicu da odnesem frendici njezinu bilježnicu iz geografije! Elena:*** hvala ljubim ti čelo:)))! I kasnije našla s starim frendom/ ex boyfrendom i to bi bilo to! Bok ljudovi,i dalje me komentirajte! Pozdraw!!!

Post je objavljen 17.10.2005. u 21:44 sati.