Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/fantasy66613

Marketing

Malo dosadne svakodnevice pomiješane s mojom psihodeličnom maštom i Harry Potter

Moram priznat da me malo razočarala knjiga. Očakivala sam puno više, izgleda da je JKR doživjela svoj spisateljski vrhunac Redom feniksa a da je ovo nastavila pisat samo da dovrši tu najavljenu seriju od / knjiga o malom čarobnjaku, koji je očito preduboko zašao u pubertet i postao je sexualno ugrožen. Totalno su nepotrebne one njegove misli o Ginny, cura je drolja. A i Jon-Jon i Levander su mi draži nego spoj Jon i Hermi. I nekužim zašto svi mrze Fleur, mislim da su svi ljubomorni jer je Veela i zato jer muški nemreju skinut pogled s nje.
U srijedu imam taj tapija koncert šta sam pisala yesterday a meni se tak neda. Bilo je tapija danas, nije bilo Lene, pisali smo povijest- dobit ću 2, nismo imali talijanski ni engleski, došao nam je ravnatelj- zgubljen tip. Sad je ispalo da je ono s papirićem prošle srijede došlo do voditeljice, pa neznam ća ćemo, ali ja želim da se mene u to ne upliće. Ja sam samo bila kraj njih dok su pisali.
Niš, nismo išli u Rijeku (yeee) i imala sam slobodno popodne. Vježbala sam flautu i prepisivala hrvatski. Pričala s Ančom koja je jako sad zbog knjige al ja je još nisam do kraja pročitala pa nisam toliko još u bedu, al me zabrinjava spoj Lupin.Tonks, mislim da ću plakati. Kad smo već kod plakanja rasplakala sam se prije dok sam čitala horoskop u OK-u. Mislim od sreće jer mi jako dobro piše.
Idem sad čitat, pa pod tuš i u krevet maštat o Batmanu dok ne zaspem.......................
Pusek svima, Ostanite dobro i nemojte se ubiti jer je život sranje- Uvijek može biti još i gore :)



Post je objavljen 17.10.2005. u 18:57 sati.