Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/podzemlje

Marketing

Jessica Biel je najseksipilnija



S trona najseksipilnije žene svijeta Angelinu je skinula mlada Jessica Biel. Njezini pokušaji da se golišavim slikama riješi imagea pastorove kćeri očito je u potpunosti uspio.


Američka glumica Jessica Biel je najseksipilinija žena prema mišljenju časopisa Esquire". Mlada glumica nalazi na naslovnici izdanja za studeno časopisa Esquire i tako slijedi prošlogodišnju 'pobjednicu' Angelinu Jolie.

Biel (23) koja je svoju karijeru počela i gradila kao tinejdžerica glumeći u TV-seriji U sedmom nebu glumi u filmovima Elizabethtown je Orlandom Bloomom te Stealth s oskarovcem Jamiem Foxxom.

"Činilo nam se sjajnim ove godine, nakon što smo prošle godine proglasili Angelinu Jolie 'najseksi ženom', pronaći nekoga tko također zrači ali i tko je svjež", kazao je urednik Esquirea David Granger.

Časopis Esquire bira najseksipilnije žene u različitim dobnim skupinama pa su tako tri 'pobjednice' u tim skupinama kineska glumica Gong Li (39), Sharon Stone (47) i Rene Russo (51).

"Lako je cijeniti ženstvenost bez obzira na dob. A mladost nije automatski seksi kao što je bilo nekada", dodao je Gardner.


Post je objavljen 17.10.2005. u 13:09 sati.