Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/fantasy66613

Marketing

Cindarella story ili kad Catwoman krene u akciju

Čoeće, Četvrtak je bio velika prekretnica u mom malom životu. Počevši od ranog jutra znala sam da će se svašta dogoditi. Ok, krenimo ispočetka.
Prvo šta sam ujutro napravila bilo je da sam napislala poruku Emilu, iako ne odmah kad sam se probudila jer sam skužila da sam jednom kad samm bila jako napilana na njega izbrisala njegov broj. Sva sreća bila je tu Lejla koja mi ga je dala i zaželjela mi sreću. On mi je na tu poruku odvratio tek sat i po kasnije napisavši: „Divna je pažnja kojom me ljudi obasipaju...Puno hvala.“ Mislim ovo kao da je pisao neki filozof a ne jedan osamnaestogodišnji Emil.
Druga stvar je bila da sam se posvađala s onim pedofilom arhitektom koji mi je napisao nešto kao iz dugogodišnjeg iskustva kao takve veze baš i neuspijevaju,. Anyway tak nešto i ja sam napisala nešto kak je gadan, da se njegovi vršnjaci već žene i imaju djecu i nek si nađe neku svojih godina, a on meni na to: A ništa baš sam te htio povaliti, nema veze neku drugu ću.
Baš mi je drago da smo napokon raskrstili i da sam skužila kakav je pedofil, jer da smo se našli bilo bi vraga. Ionak meni je malo puno 26, pa nisam ni misla niš s njim.
Ok Pisali smo hrvatski i loše sam napisala, to sam sigurna, i pisali smo engleski i dobila sam ľ zbog svoje brzopletosti. Anyway povijest pišemo u pon i idemo popodne u pon u Rijeku na neku glupu predstavu šta je Almasa inzistirala. A tako nebi išla.
Ok i bila sam prije orkestra s Lejlom na kavi u podrumu i raspravljale smo šta će biti kad dođemo, kak će se Emil ponašati. I došle mi na orkestar i još je ispred bila moja stara (krenula je na pilates) i idemo mi polako gore, 15 do 7 a Emil već gore. I sigurno se ništa nebi dogodilo da Catwoman nije išla u akciju (Catwoman=ja, Batman=Emil). U filmu Cindarella story ima jedna scena pred kraj filma kad Hillary Duff dolazi u mušku svlačionicu pred početak utakmice, onak puna samopouzdanja da kaže Chadu Michaelu Murrayu šta misli o cijeloj situaciji. Taj film, točnije ta scena, me pokukala da napravim nešto slično. Moja scena počinje na kraju probe. Rekla sam sama sebi sad ili nikad. Almi sam rekla pričekaj malo moram nešto obavit, i hrabro sam otkoračala do stražnjeg dijela prostorije di je bio on. , svjesna da svi gledaju prema meni. Kadsam bila oko metar od njega došlo mi je da se okrenem i sve zaboravim ali rekla sam sama sebi, sjeti se Hillary kak je super odlumila takvu odlučnost, trebaš imat muda da to napraviš. I ja dođem čisto blizu i kažem:
-Smetam?
_naravno da ne (pritom se počeo cerekati onak glupasto, naravno tad se okrenuo prema meni i gledao me ravno u oči)
I ja tako stojim neko vrijeme (par sekundi) otvorenih usta u nemogućnosti da išta izustim i počela sam:
-Neznam šta da kažem, neznam kako da počnem.
On se još ivijek blesasto cerio. A ja nastavim:
-Ok, s obzirom na situaciju i sve to, i šta ti je moja frendica slala neke poruke(Anča mu je rekla da se palim na njega) i želim se ispričat zbog toga.
On:
-Ok!
Ja:
-I htjela bi da makar budemo frendovi, s obzirom da idemo zajedno na orkestar i u glazbenu. Ok to je sve, Ćao.
On:
-U redu!
I dok sam odlazila, skoro sam srušila stalak kad sam čula serđov komentar:
-Si napokon finila?
I onaj njegov smijeh, bljak. Anyway vratila sam se do svojih stvari jer mi je trebala davat instrukcije. A meni srce lupa, ruke se tresu i na kraju su mi potekle suze od sreće i ponosa da sam to napokon napravila, i ono Alma odmah šta ste pričali?.. Nadam se da je otišao prije nego je vidio moje suze jer sam se pritom razmazala i izgledala kao panda. I radile smo malo matematiku čak sam na kraju i nešto razumila. I došla doma i mami sve ispričala neznam zašto ali sam morala to podijelit s ostalima i odah nazvala Anču. Jebote onda sam se cijelu noć još cerekala sama sebi. A u međuvremenu smo se još i dopisivali. Ja njemu polala ovak:
- Ok, sorry za ono prije,neznam šta mi je došlo, morala sam nešto reć, premda znam da sam ispala glupa, nadam se da ćeš razmislit ono šta sam rekla (ja se baš i ne sjećam ). Anyway, samo sam to htjela reć. Frendovi? :)Odgovor:
-Ma šta glupa, sve je ok. Spomenula si samo frendicu (a i meni su njezini ciljevi ostali malo nejasni) i prijateljstvo, što je sasvim ok za mene. Nemoj da ti bude bed,nema razloga, u redu?
I ja mu onda polala:
-Ok, malo sam se zabrinula šta ćeš pomislit s obzirom da zadnjih godinu dana nismo baš imali prilike razgovarati: Nisi baš očekivao moje ispadice na rođendan, al šta je, tu je. Idem ja polako. Noć :)
Njegov odgovor:
-Ovaj rođendan je obilovao i mnogo gorim situacijama od tvojih ispada, sjajna si. Ajd uživaj, čujemo se.
Mislim rekao mi je da sam sjajna i čujemo se. Tako sam ponosna sama na sebe i Lejla i Alma su mi htjele spomenik dići mojoj hrabrosti. Dopisivala sa se s Lukom i rekao da se onaj tip zove Nenad, a njega je baš Afrodita hvalila onaj dan kad sam joj pomogla s kontrolnama.



Anyway, sad prelazim na petak:
Bila sam s Almom u televiziji na čokoladi, imaju super puno vrsta, naj mi je biljela s bademima i obična s lješnjacima. Opet Aide nema, ni Rube, bila je Branka na zamjeni. I došla je profa koja će mjenjat Sinkea dok je na bolovanju. Išla sa s Duletom u knjižnicu i onda u Algoritam pitat za ponoćnu prodaju Harrya i onda skupa kući. I na pov glazbe su digi i Dule napravili scenu, gay scenu. Rekla je da su ko Lolek i bolek ( S tim da je Dule prije bolekica), Mislim Digo je ok i sve tak al mi je odvratno šta vrijeđa recimo mene i Kety za njeno mjesto stanovanja, a zapravo je _Digov Rovinj jedno veliko gay selo. Ok, išla sam prije u banku da uzmem za harrya da mogu kupit i kad sam dolazila prema glazbenoj, prošo neki kao cigo kraj mene i rekao: lady,lady. Jebote odma sam pomislila na arhitekta, ful sam se usrala.U ponoć sam išla u Algoritam kupit Harrya, knjiga je prilično razočaravajuća, očekivala sam puno više Lupina i Siriusa, i drago mi je kad Dumbledore umire i sad mi je snape postao još draži nego prije. Najbolje scene su mi kad Hary ide na instrukcije pa idu u sito sjećanja, baš mi je to sito drago, htjela bi ga i ja imat.
I vidjela sam u banci jednog ful zgodnog službenika koji je dosta ličio onim faraonima u knjizi iz likovnog.




Subota:
Imala sam imstrukcije ponovno ali ovaj put je s nama došao i Denis, bili smo nekih 2 sata u bountyu i konobarima se već počela dizat kosa na glavi. Poslje sam išla u rojc s Almom i čekala staru koja je bila na pilatesu. Poslje smo išle u dučan i neka ženska koja tamo radi nas je ht5jela prevarit, zaračunala je više nego je trebala. Inače drugo nije bilo nić. Gledala sam čarobnice ( sexy Julian Mcmahon), Sex, škola itd. i poslje sanjivu dolinu i buffy nešto malo ali sam brzo zaspala



Nedjelja:
Spavala sam do 10, pomogla napravit ručak, ostatk popodneva čitala... Pokušava mi Alma neki koncertić da ja, ona i digo sviramo, jer Ozren ima solo konc koji traje samo pola sata pa je mislio još neki da sviraju da malo popune progam, a meni se iskreno neda. Ajd odradit ću to pa kaj bude...
have to go now, čujemo se vjerojatno tomorow navečer, i pisat ću dojmove o Harryu još, kad prožvačem cilu knjigu kak triba....................
Pusica svima, posebno metalki


Post je objavljen 16.10.2005. u 19:57 sati.