Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/arsenalgospic

Marketing

Arsenal Gospić - LosS GalaktikoS 5 - 3

1-0 Nino Ročić (2)
2-0 Grga Škrpunić (13)
2-1 Paco Marcuello (15)
3-1 Marco Mata (28)
4-1 Urban Urbansson (35)
5-1 Tomislav Surić (50)
5-2 Željko Rus (68)
5-3 Željko Rus (75)




Iskoristivši ovo lijepo vrijeme, na stadionu 'Arsenal Gospić Arena' se skupilo 5453 gledatelja. Trener kluba Arsenal izabrao je stratešku 3-5-2 formaciju. Početna postava: Pena - Landers, Surić, Mata - Stupičić, Ierino, Ukas, Urbansson, Bodulić - Ročić, Škrpunić.

Trener kluba GalaktikoS izabrao je stratešku 3-4-3 formaciju. Prvotimci su: Smokvina - Bevanda, Aguirre, Svensson - MacCruithein, Orlić, Constantin, Ĺhnstrand - Rus, Marcuello, Jakubski.

Klub Arsenal je poveo u 2. minuti s 1 prema 0 nakon što je Nino Ročić opalio iz poluvoleja pod prečku. U 13. minuti ekipa Arsenal je povela 2 - 0. Gostujuća obrana je izgubila loptu, što je iskoristio Grga Škrpunić i nakon prolaza po lijevoj strani, poslao je vratara u jednu, a loptu u drugu stranu. Ekipa GalaktikoS se nije predavala i u 15. minuti je uspjela smanjiti na 2 - 1. Paco Marcuello je prošao kroz sredinu i uhvatio domaćeg golmana na krivoj nozi. Igrači iz kluba Arsenal su malo izgubljeni u novoj taktici, nivo uigranosti im je prolazan. Igrala se 28. minuta utakmice kada je Marco Mata iz kluba Arsenal pretrčao gostujuću obranu koja je mogla samo nemoćno gledati kako pogađa za 3 - 1. Anthony Landers iz ekipe Arsenal je dobio žuti karton nakon prekršaja. Brzi proboj po lijevoj strani u 35. minuti povećao je vodstvo ekipe Arsenal na 4 - 1. Urban Urbansson je progurao loptu golmanu kroz noge i upisao se u listu strijelaca. Momčadi su otišle na stanku između dva poluvremena pri rezultatu 4 - 1. Momčad Arsenal je držala loptu u svome posjedu čak 76 posto poluvremena.

Klub Arsenal je iskoristio poluvrijeme za ponavljanje taktičkih zamisli, kako bi podigao uigranost na dobar. Igrači ekipe Arsenal su odigrali odličan napad po lijevoj strani u 50. minuti koji je rezultirao novim golom i rezultatom 5 - 1. Strijelac je bio Tomislav Surić. Momčad Arsenal je odlučila više pažnje posvetiti čuvanju svog gola nakon neočekivano visokog vodstva. Ekipa GalaktikoS je pokazala koliko je dobra u protuudarima kada je Željko Rus zabio u 68. minuti za 5 - 2. Nekoliko brzih i uspješnih poteza zaključenih udarcem s ruba šesnaesterca mogli su u 69. minuti završiti još jednim pogotkom za Arsenal, no Mario Smokvina je spektakularno obranio. Igrala se 75. minuta utakmice kada je Željko Rus iz ekipe GalaktikoS efektno je završio protunapad izveden po lijevoj strani. 5 - 3. 77. minutu će u klubu GalaktikoS zapamtiti po zlu jer je poslije nesretnog sudara u domaćinovom kaznenom prostoru Domagoj Orlić iznesen izvan igrališta, a umjesto njega je ušao Ante Kupek. Grga Škrpunić zamalo je glavom postigao novi pogodak za ekipu Arsenal, no gostujući vratar njegov je udarac skrenuo u korner. Ovidiu Constantin iz kluba GalaktikoS je odbio napustiti igru nakon ozljede u 83. minuti igre. Ante Kupek iz ekipe GalaktikoS je dobio žuti karton nakon prekršaja. Igrači iz kluba Arsenal su malo izgubljeni u novoj taktici, nivo uigranosti im je dobar. Momčad Arsenal je držala loptu u svome posjedu čak 89 posto poluvremena.

Od svih igrača iz ekipe Arsenal u ovoj se utakmici najviše iskazao Nino Ročić. Lucian Pena odigrao je ispod razine ostatka momčadi. Najbolji igrač u momčadi GalaktikoS nedvojbeno je bio Paco Marcuello. Ante Kupek je bio najslabija karika svoje momčadi u današnjoj utakmici. Susret je završio rezultatom 5 - 3.


Post je objavljen 16.10.2005. u 18:05 sati.