Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/manypeoplearestrange

Marketing

Sk8 is gr8!

Evo,vratila se iz grada prije neka 3 h...Propustila sam prvo klizanje ove sezone al ajd,nema veze,i ovak sam se ludo zabavila.
Isli smo nas 9-5 frendica (und ich),cura iz drugog razreda,frend i njegov frend.
Prvo smo otisli do onog nekog kafica kod "Europe" (nes s B),ugl.gdje se skupljaju sminkici (nis me ne pitajte!) i crna lepotica i ja smo tam dobile rogove!Blazena nasa Mocvara (u koju se jos ne usudimo uc:). Onda smo krenuli prema Mimari (usput smo stali kod B. i bivseg Kavkaza da slikam lepoticu).I naravno prema Mimari da gledamo ona cuda od dece.Bila su samo neka 3 starija koji bas i nisu maheri pa smo se pokupili.
I kad na semaforu kod Mimare cekamo zeleno,neka 4 frika do nas-izgledaju ko skinjare.i ono,bulji jedan u mene,ja u njega,jer jebiga,poznat mi odnekud.I odu oni,kad taj nesto frendovima i okrecu se,okrecem se ja.Upali se zeleno i ja napravim 4 koraka i stanem (na sred pjesackog) i ono,jebote pa to je Medo (al ono nesigurna).i kazem lepotici,kad se ona zadere "MEDOOOOOOOOOOO!!!" a tip se okrene i "Kaj je?!".I mi vudrene odemo (zbog ostale ekipe).
Jebiga,kak me frik odmah prepozno (pa ok,nisam se bas tolko promjenila u zadnje 2 god).A ja njega jedva.
Ah da,ne znate ko je Medo…to je jedan sk8er koji je prije 2 god ljetovao samnom u V.Losinju.Ono,bio je cackalica (cak je i obozavo grist te mutave cackalice),dobar ko…ma najludi,najbolji tamo.ono fakat je bio legenda i s njim sam se nekak najbolje nasla (izuzetak-decko s kojim sam bila tad).Ono,sk8er,ista mjuza,zajebancija…I kad sam ga danas vidjela,skoro sam pala u nesvijest.zdebljo se,stavio nausnicu na uho,e full se promjenio-izgelda ko teski skin.brijem da je jos "faca" kod Mimare (ak neki sk8er naleti tu vjerovatno ce znat o kome pricam) al ono,potpuno je drugacija osoba.
Kak se ljudi mogu tolko promjenit u 2 godine?!

Kad sam vec kod te furke,malo cu o sk8anju.
U tu-sk8ersku fazu sam usla prije brijem,2,5 god.mislim nisam ja sk8ala neg ono,svi su u kvartu to rebali i mi se,klinke,zaludile tim.Suze nisam ni nosila neg sam visila u tim sk8ericama (Vansice,Emerica i Globice-jos ih sve imam…),onak,taj stil i to…cak sam i Tony Hawka igrala dan i noc.al eto,opravila sam se…(iako ne od slatkih sk8era:)
2 frenda se jos sk8aju,evo bas sam ih prekjucer fotkala i jos mi je to ovak fora.u 6. mjesecu radim fotke s njima (i jos,ko se nade) na Jarunu,kod Mimare i u Samoboru pa mozda i napravim neki albumcic…

Eto to bi bilo to,ostavljajte komentare kak vam se svida taj sport,sk8eri,sk8erice (iako ih nema bas puno…)...
A za sad:

Image Hosted by ImageShack.us
Image Hosted by ImageShack.us
Image Hosted by ImageShack.us Image Hosted by ImageShack.us

e i obavezno u videoteci posudite jedan stariji njemacki film,SUNCANA STRANA ULICE!film je zakon...

i kako bi zbedirani Nikon rekao- PEACE!:)


Post je objavljen 16.10.2005. u 01:17 sati.