Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/bottom

Marketing

Closet is for clothes

Mark se davno rastavio od žene, ali ni ona ni njegova obitelj ne znaju pravi razlog. Najbolja prijateljica bivše žene upravo prolazi kroz rastavu. Zainteresirala se za Marka. Mark ima jedno dijete, a i prijateljica po imenu Valerie ima svoje djece. Oboje su rastavljeni, Mark je zgodan, pristojan, dobroćudan muškarac. Nema bolje prilike - vjerovatno razmišlja Valerie, kojoj je i bivša žena vjerovatno rekla sve najbolje o Marku.

Valerie je tip žene koja zna što hoće i sve će napraviti da to postigne. Pozivala je Marka više puta na rendez, ali on je uvijek odbijao. Valerie je morala primijeniti silu. "Što radiš u nedjelju kad ne možeš izaći vani?" "Moram se odmoriti, vjerovatno ću gledati utakmicu na TV." "Super, to zvuči zabavno. U koje vrijeme da dođem da gledamo zajedno?" sama se pozvala Valerie.

Mark nije znao što će se zbiti u nedjelju, a i Pedro i ja smo bili nestrpljivi da saznamo. Valerie je stigla, pa su počeli gledati utakmicu, svak na svom kauču. "Zašto ne sjedneš do mene, nemam nikakvu bolest?", bila je opet direktna Valerie. A Mark je odgovorio: "Ne želim doći u iskušenje jer imam djevojku na Filipinima." Kad mi je to Pedro poslije prepričao, skoro sam pao sa stolice od smijeha. Međutim, ovime je Mark uspio smiriti Valerie pa nije bilo daljnjih nasrtaja. Baš me zanima kako će se stvari dalje odvijati s obzirom da Valerie nije odustala, a "djevojka" s Filipina treba doći u posjet iduće godine.

Pedra sam opet odveo na aerodrom. Opet ide u Ohio, ovaj put iznenaditi Marka za njegov rođendan...



Post je objavljen 17.10.2005. u 08:08 sati.