Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/coconut1

Marketing

ZZZZZZZZZZZ


Kako ja mrzim ići kod svoje zubarice!!!!!!!!!!!!! Pa čovječe!!! Rastavila me tamo na onoj stolici. Sad bi joj glavu skinula, šta mi je napravila. «Dina, imamo tu samo jednu točkicu, začas ćemo biti gotovi, zlato». Aha. Jednu točkicu....cijeli zub mi je obljepila s onim srebrnim sranjem! Imala sam lijepu bjelovku šesticu, ili sedmicu, nisam sigurna, ali uglavnom, bio je to Bijeli zub, a sad jebote kad se nasmijem, izgleda ko da imam katran u ustima. Šmrc.
I da stvar bude bolja, ne smijem niš jest još dva sata. Deeeeem. A tako sam gladna. Evo, moj trbuh već glasno protestira. Šmrc. Ja oću kruha!!! Dajte mi kruha!!!:)
Ah, mislila sam napisat nešto pametnije, ali mi se baš i ne da tipkat(nemam energije, jer sam gladna). A moram i kosu ić oprat. Danas poslije skul ja i Despa imamo «foto sešn» u Galu. Ja moram svom honeyu poslat slike, jer mi stalno njurga kako nije fer da ja imam njegovih deset, a on samo jednu moju, a Despa mora Dodotu:)poslat slikice. U utorak smo se slikale po Opatiji, tamo uz more, u parku itd.ali, zaključile smo da bi bilo bolje da se slikamo još jednom neki drugi dan, jer je glupo da smo na svim slikama u istoj robi. I da! Ove slike u galu će biti «spontane», jer smo se za sve ove ostale namještale pola sata. Mislim, to namještanje je totalno stupid, ali ša ću kad inače ispadnem svaki put ko defekt. Pa neću mu valjda slat defektne slike. Mislim, mogla bih, jer ona disketa di su njegove slike...neću uopće komentirat. Nalili se ko stoke i onda se slikali, ma prekrasno je ispao. A ja se tu trudim...Image Hosted by ImageShack.us
Kissovač svima!


Post je objavljen 13.10.2005. u 11:08 sati.