Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/infatuation

Marketing

the lost boys tribute;)

vidjela sam danas novi spot od ramireza. baš je sladak. mali crtić. so cute. a prije toga sam vidjela wake me up when september ends. šta je njima bilo kad su radili taj spot? ok, kužim cijelu anti ratovsku poruku, ali ipak. malo su me razočarali ovim zadnjim albumom. ali, to se dogodilo tolikim bendovima prije njih pa je valjda bilo za očekivati. ali billiejoe je još uvijek moja prva ljubav:) ah, sjećam se kad sam mu prvi put čula glas. tako mlad, nadobudan, još u fazi mutiranja...bio mi je savršen. nisam ga zaboravila. ali naša ljubav je bila poput one wertherove. a ova sad je više poput one therese raquin;)
a. sjeti se! :)
sutra je neki fancy meeting europskih političara. valjda ispred mimare or sth. zauzeli nam dvoranu, oskvrnuli ono prekrasno mjesto pred muzejem, postavili zaštitare under bad cover kod hotela...ali, sad ka ulazimo u europu, to se mora, kaj ne?
današnje jutro je bilo jedno od onih kada nam je samo ustajanje iz kreveta mission impossible. jedno od onih kada se poželite sklupčati u fetalni položaj i ostati tako zauvijek, ušuškani pod toplom dekom. zauvijek proklinjući dan kad ste napustili ono sveto utočište. dok ste plutali u plodnoj vodi. da, to su bili dani. bez brige na svijetu. nego, trebalo mi je samo 26 minuta da se dignem. a onda danas ipak, usprkos tome što sam ovaj put zapravo riješila sve zadatke, uspijem zeznut fiziku. ali barem se nije iskaljivala na meni na pig-u. ali sam zato bila primorana, pod prisilom, iskoristiti ispriku iz zemljopisa. a petak je već preksutra. predosjećam masovno markiranje:)

dakle, prošla su već četiri mjeseca otkako su oni otišli. ali, svi ih se još uvijek sjećamo. and evry time we do so, a little part of us rejoices:) ldb, eye candy, tarzan, janitor/kubura u gaćama:), the vines guy


Post je objavljen 13.10.2005. u 00:04 sati.