Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/fantasy66613

Marketing

Paklena srijeda

Ok, danas je bio baš bezveze dan. Otkad sam došla u školu baš glupo. Koja je glupa ona riba iz matisha, živčana za popizdit. Niš nezna obašnjavat, sva sreća da ja kužim ovo novo ali ipak dušan i Lena (koju ću ubuduće spominjat kao Aričetu) to ne kuže. Inače imamo blok sat srijedom i onda imamo slobodno ja, vrane, digo i marcus, Aričeta i dule imaju eiku a kety njemački. Anyway, pošto smo trebali pisat likovni ja sam se spustila u prizemlje i sjela na stepenice kao da ću učit. I došo vrane odamh zamnom, ova dvojica su otišli nekamo. I ja uzmem bilj iz likovnog i prelistavam nešto bazveze i onda sam skužila da neću niš naučit dok je on kraj mene i odustala sam. I onda meni on kao posudi, ja nisam imao iz čega učit (jer je prošlih 2 puta polagao razlikovni za 1.raz i nije pisao šta smo mi pisali u bilj) i ja ti njemu dam, i on odmah hvali moj rukopis. A molim te kaj je izvalio, ono kao: Super pišeš i to se kao nešto odražava na tvoju osobnost, u biti nešto na taj kalup je bilo. I ja sam se ono izvalila na torbu kao da spavam i svaki put kad bi digla pogled srela sam se s njegovim. U biti mi i nemamo baš o čemu pričat, tj.ja neznam o čemu bi pričala, jer se osjeća neka napeost kad smo ja i on sami negdje. E pa onda su došli ona dvojica kretena i lupali su onaj aparat za jesti. I napisali su na jedan papir nešto ludo i ubacili u onaj sandučić di je kao nulta tolerancija nasilja. Napisali su nekaj u ovom stilu: U 2.razredu ove škole me određeni učenici amltretiraju i tak nešto, molim vas pomozite ali kao dobar prijetelj neželim da ih kaznite nego da ih samo upozorute. Anyway, nasrali su još tog tak da ispalo da je to dule napisao, Aricheta i Kety nemojte reć da sam vam rekla jer smo obećali da nikom nećemo reć.
Anyway na satu latinskog je bilo tapija ko i always i taj vrane mi je čudan. Povlačim šta sam u prvom postu napisala o njemujer je sladak i pametan, i bad boy plavuša. I mrzim kad se smije jer je ružan, puno je ljepši dok je ozbiljan i ima very nice blue eyes. Ful me digo znervirao, mislim zajebavao me i dopali meni: Kao, čuo sam da se na faeštama skidaš i daš da te pipkaju (ma nešto u to stilu). Baš mi je digao tlak, a i ona kety, kad je dopalila: šta ti kao moje ime pišeš u blogu, mislim ja imam pravo čisto pisat šta hoću. Ali da nebi bilo klanja trudit ću se koristit nicknamesima. I digo me snimao kad sam mlatila duuleta, skoro sam ga s martom u nogu, ali sva sreća da ju je maknuo na vrijeme jer bi je bila slomila. Meni je njega trašno žao jer se nitko nebrine o njemu, ful je zapušten i smrdi jers e ne pere. mama mu nikad nije došla na roditeljski. Jadno djete.
I pisali smo likovni poslje, dobila sam 4 al mi je upisala još neke petice iz zalaganja. I dopali Afrodita meni 5 min prije kraja sata: Šta imate sad
-harmoniju
-onda ništa
I kad je zvonilo dopalim ja njoj
-ipak mogu jer harmoniju imamo nadoknadu ali samo za teoretičare (zadržala me jer sam jedina imala crvenu kemijsku a ispravljala je neke kontrolne)
I kaže ona meni sad ćeš mi pomoć ispravit iizvadi kontrolne jednog 2.razreda iz gimn. I ja vidim neka poznata imena, i pukne mi u glavu da je to Lukin raz (kojeg sam spominjala) i da slučajno s njim ide onaj tip jučer s tjelesnog s dužom kosicom log sam isto spominjala (sranje šta neznam kak se zove i skoro sam je pitala al bilo bi ful glupo, ono kao ful strogu profu pitat tako nešto). Anyway, pomogla sam joj ispravljat i kako sam vidjela poznata imena tak sam komentirala snjom, baš je super ženska. Anyway spomenula sam kak je luka čudan i potpuno se složila samnom.
Poslje sam otišla na klavir i skoro sam umrla od straha, toj je bio prizor gori od freddia krugera, najgorih vampira i demona nešto ogavno - moja profa iz klavira bez gornjih zubiju. Naime most joj je pukao dok je jela kikiriki i morali su joj sve skinut samo su joj ostala tri željezna šiljka koja su vjerojatno trebala predstavljat njezine gornje nekadašnje zube. LJIGA ZA UMRIT.
Eto to je to i think, poslje sam došla doma i malo učila, gledala gilmorice, gledala mars napada i oprala kosu. Sad idem čitat Pandoru. Sutra pišemo htvatski, engleski i pita tal i geografiju crkotina.
I eto Emilu ću ujutro poslat poruku, pa poželite mi sreću.
BTW, dok sam čekala pjevanje je prošao opet onak bez riječi dok am ja popunjavala knjigu iz lat crtežima moćnih ženski. I još samo ovo zvala me Aricheta prije i nekaj smo pričale i rekla je da vrane malo škica, al meni tu u toj priči nešto smrdi. I još moram, kad sam išla s kety da si kupi za jesti vani us skandalu je sjedio lucas, a ja ga nisam vidla i još misllim da je onaj zgodan tip neki crni koji je danas telefonirao na hodniku dok sam ja čekala, novi prof iz gitare. Mljac!!!
Pozdrav svima


Metalka, kiss!

Post je objavljen 12.10.2005. u 21:19 sati.