Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/fantasy66613

Marketing

Da se nadovežem na ono prije

Nisam prije stigla pa ću ad nastavit. Sad sam pročitala mail nekog tipa iz Pu koji ima 15 i vjerojatno je moj mail našao na spajalici ili tak nešto. Anyway, I should try whatever. U subotu izlazi Harry 6.dio. Jedva čekam, anyway 169 kn je. Moram u banku,ostalo mi je još 300 kn od zadnje plaće. Sutra pišemo matiš i likovni, a moguće i latinski. Knjiga iz lat mi je sva iscrtana mojim vilenjakušama, demonkama, vješticama i lady deathovima. He,he koji show će bit za onog ko kupi moju knjigu nexy year na sajmu, a jesam li napomenula da je krcata prntagrama i heartagrama.
Duško mi je (finally) donio spotove. Ima blind guardian, nightwish, evanescence, him, slipknot, sum 41, blink182 i pjesam od dream theatrea i neka sillent hill. Trebala sam danas na big bendu pitat tomicu dal će mi on il viktor spržit neku metalurgiju na mp3. Inače oni su braća i totalno su u metal ufurani, imaju preko 3000 metal songsa i krdo spotova, na kraju sam ga zabila pitat jer sam cjelo vrijeme gledala kak je sladak. Ima dužu ksicu plavu naravno i hoda ko da je iz hitchokova filma ispao.
Danas je Vrane bio jako čudan jer nije stavio gel na kosu p je izgledao tak bebasto, ko sin moje sestrične. Primjtila sam da me danas za vrijeme povijesti glazbe škicao i kad sam ja njega počela valjda je skužio pa je prestao.
Napokon sam odlučila šta ću poslat Emilu. Čak sam i na vjeriću pitala profu šta da napišem. I na krau sam, dok smo ja i Kety bile na kafe u Skandalu, smislila ovo:
Sretan rođendan, želim ti sve najbolje u živou.
Pusa, Adriana.
Eto držite fige pa šta bude.
Anyway, na big bend (ubuduće bb, da ne bude zabune kao big brother) nam je prije 2 tjedna došao neki Julijan iz Amerike. On nas je poljeti čuo kak sviramo i poželio je i on koju pjesmicu s nama otpjevati. Da nebude zabune tip super pjeva, školovani je za pjevača, a slijedeću jesen upisuje na Berkley sveučilište pjevanje, a ovdje će bit godinu dana neznam zbog kog razloga. Anyway tip je bjeli Craig David, baš ono nki rnb stil i ona tipična americ faca. Ok mislim da sam sve iscrpila napokon, pardon, čula sam se s ivkom i Anča je nosila očale za mijenjat stakla, njene mi super stoje ali ja se s lećama nekak naj osjećam.
ok, Pusa svima idem spat, finally

P.S.još ću samo pjesmu napisat i ubacit jedne riječi jedne pjesme

Post je objavljen 11.10.2005. u 22:28 sati.