Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/infatuation

Marketing

brzinom zvuka dok tone moj brod

mislim da vas danas neću opterećivati nekim velikim, važnim temama kao što su glad u svijetu i ratovi. ne, danas mi nije do toga. zapravo sam shvatila da sam u zadnje vrijeme prilično rastresena. misli mi lete na sto različitih strana i ne mogu se koncentrirati. a to se odražava na svim poljima moga života. nažalost.

dolaze, kao krv crveni, anđeli kao krv crveni...

možda je mislio na komunjare:) baš se dopisuje s bratićem. očito mu je super. on i Komp. kako on voli napisati. baš gledam dal ima nešto zanimljivo na netu čime bih vas mogla zainteresirati na svom malom predavanju iz engleskog. možda se nađe nešto. a baš bih htjela da to bude zanimljivo. to je jedan od razloga što ja nisam htjela ići prva. treba mi vremena za to. dok ja skupim sve svoje stare bilješke i materijale, malo se podsjetim nekih detalja. ali nitko nije kao tip koji nam je to predavao. mi smo mu glumili receptore na stanicama, a on nam je bacao loptice. i takve stvari. a bio je spaljen. onako, imaš osjećaj kao da je nesreća cijelog svijeta prešla preko njega, ali on se oporavio i ide dalje. ali s posljedicama. ali barem nam nikada nije bilo dosadno.

više ne brojim jer po tko zna koji put, budnog sam noćas opet zatekao sebe...

obožavam tu pjesmu. obožavam njih. previše. taj glas. odnosno, ti glasovi. presavršeno:) i što sad radim. vrtim to na repeat forever. aaaah... a trebala bih učiti. toliko toga. sad će nam se sve nagomilati. a ja još imam i hrpu drugih stvari. a ja istražujem za glupi engleski. nevjerojatno. ali, i to je cijena obrazovanja. i da, baš bih željela znati da li netko zapravo čita ove moje bljezgarije, pa, ako ste tu, javite se;) (tnax onima koji to već i sada čine)

Post je objavljen 11.10.2005. u 21:28 sati.