Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/fantasy66613

Marketing

Evo mene i mog trulog života

Evo mene opet, ne nadajte da ćete me se rješit tak brzo. Das sam u rojcu tam di imaju onaj free net, pa eto pišem.
Šta mi se desilo sve danas. Eto Andrej (arhitekt) je opet u điru. Poslao mi je poruku ovako: E.ja sa danas totalna koma, nisam za upoznavanje. Jer smo se danas kao trebali nešto nać trebala sam ga ugurat u svoj "pretrpan" raspored. Anyway malo mi je laknulo šta se nismo našli, ali ipak danas ful lijepo izgledam, možda zato jer sam se popdne tuširala, ma who knows.
Onda nisam išla na pjevanje jer sam zabila notr, a izmislila sam da trebam kod zubara- klasika. E, to ti je tak kad se ujutro spremaš za školu i to u 6 i po a navečer nelegneš prije ponoći. No bed preživit ću.
Imali smo tjelesni poslje tog mog sata pjevanja na kog nisam išla i otišla sam s Duškom u gimnaziju sjedit tamo. I bio je dežuran onaj Saša Tkalec i skužila sam da ipak nije loš kad se smije. Dobro, i tak mi nešto pričali i ja njemu izvalim i kažem: Tis i bratić od Denis i Tee. a on kako znaš a ja kažem ja ti dobro pamtim, sjećam se da si dolazio tamo kad si bio još slinavac,.
I još smo malo pričali o muzici i Duško me nagovorio da pjevam Nemo od Nightwish i ja pjevušim i onda nam se još uvalio onaj neki lik šta tamo stoji i počeo me otvoreno šmekat. Nisam znala šta da kažem, samo neke gluposti i na kraju je ispalo das sam glupa i nešto sam rekla i on meni pa ti si ljubomorna na Duška. Ma jesam zapravo jer on ima 5 iz hrva samo zato jer je Almasa napaljena svaki put kad ga vidi. Anyway, uvijek se mogu izvuć da sam prirodna plavuša.
Onda dok smo čekali ja sam stigla napisat jednu pjesmu koja se zove Krvava ljubav koju ću jednom kad budem kući, stavit na blog.
I dok smo čekali je iz Lukinog razreda prošo jedan komad za umrijet malo duža kovrčava kosica, iz 2.D.
I dok sam išla doma je prošao onaj ljigavac Mario od Direktorice od kojih smo kupili stan, al bio je u kompaniji s nekom curicom i još nekim šmokljanima. Al curica je bio sladak za riknut (inače curica= metalurgija, neko with long hair)
Inače još u gimn sam vidla Lucasa, tj. tipa koji se zove Luka i iči na chad michaella murraya u one tree hilla. I Anchu sam srela.
Anyway, have to go za 10 min tu počinje neka radionica.
Pusa svima, see ya i crknite

Post je objavljen 11.10.2005. u 18:33 sati.