Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/jezdimir

Marketing

Činjenica da su mi u zadnje vrijeme postovi bez naslova ne znači ništa na psikičkoj bazi!

Sama sam sebi tako dosadna, pa ne mogu očekivati da mogu biti zanimljiva nekom drugom. Poštedit ću vas bjesomučnog rifrešanja - sumnjam da će biti ičeg kvalitetnog na ovom mjestu do sljedećeg tjedna.

Ovih dana otkrila sam sljedeće o sebi i svijetu oko sebe:

1. Drek sam od pisca, jer pisci mogu izmisliti nešto onda kada im se ne događa ništa o čemu bi mogli pisati.

2. Prazni papir / ekran ubija svaku inspiraciju. Za ostvarenje inspiracije neminovno treba prazan papir / ekran. Ako to nije začarani krug, onda što jest?!

3. Činjenica da jubavnajveća i ja spavamo kako je opisano ovdje pod br. 5 znači da on bježi od mene (Note to self: ovaj vikend u Beču prakticirati spavanje pod br. 7, pa makar po cijenu gušenja. Njegovog, jasno.);

4. Imam preuska ramena, premalu glavu i premale sise, sve to spram veličine moje guzice.

5. S jubavnajvećom ne razgovaram, jer mi je, na iznesenu tezu br. 4, rekao ˝Pa smanji guzicu onda!˝.

6. Stvar ˝Vecchia Cola˝ od Leuta, koja se ovih dana vrti na MTV-ju, jedna je od najretardiranijih stvari ikad. Tko bi to od njih očekivao?

I dva pitanja:

1. Ako čovjek ide prvi put u Beč, i pritom ima na raspolaganju dva dana, a vi, upravo vi ste osoba koja poznaje Beč, što biste mu preporučili?

2. Ako je čovjek prijavio i platio Kembridžov CPE ispit, koji je za dva mjeseca, a još, recimo to tako, nije baš počeo učiti, a vi, upravo vi ste osoba koja je to položila u nedavnija vremena, što biste mu rekli?

Post je objavljen 11.10.2005. u 16:22 sati.