Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/parapunx

Marketing

[koncert]@ Stari hrast


PETAK, 14. listopada, 21 h, Klub mladih Čakovec

AMOK (Zagreb/Kutina/Sisak)

THE FAREWELL REASON (Čakovec)

OUTRÉ (Čakovec)

Nakon dugo vremena postojanja na sceni i dosta promjena postava, konačno se desila potrebna kohezija i zagrebački underground hardcore-punk bend Amok je iz neuglednog, malog i neprepoznatljivog crnog labuda scene konačno izrastao u velikog, upečatljivog i gracioznog - crnog labuda! Ukratko, dečki i cure sviraju metal kojeg, uz britku i moćnu glazbu, krasi istančana i precizna artikulacija i kritika svijeta koji njih (a i nas), okružuje. Parafrazirano rečeno, George Bush i religijski idoli žare i pale sudbinama previše ljudi na ovom planetu!

Ovaj koncert je promocija zajedničkog albuma "The Farewell Reason/Outré" .

The Farewell Reason je teško svrstati u bilo koji glazbeni pravac, a to nije ni potrebno. Glazba koja se temelji na iskrenim emocijama i koja isto to prenosi iskrenim nastupima uživo na vas ako si to dozvolite. Ne mogu biti objektivan i napisati nešto o ovom bendu slušajući ih u ovo kišno popodne. A zašto bih i trebao opisivati? Evo vam pa slušajte.

Outré je nastao pred 3 godine kao odgovor na zamrlost aktivističke scene u sjeverozapadnom dijelu Hrvatske. Skupina pojedinaca različitih razmišljanja ali sličnih pogleda na svijet, vlastitom kreativnošću nastojala je učiniti okolinu kojom su okruženi svjesnom problemima današnjice, te ljude edukativnošću pokrenuti/usmjeriti razmišljanju i poboljšanju vlastite egzistencije. Osmero individua koje su sudjelovale u radu benda nastavile su ova nastojanja svaka na svoj način. Ovo će biti oproštajni koncert benda Outré.

www.run-amok.org, www.thefarewellreason.com, www.outre.tk

md: 20 kn

www.actnow.hr


Post je objavljen 11.10.2005. u 13:11 sati.