Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/pinkydevilica4ever

Marketing

Evo i mene... =)

Vratih se ja u svijet bljogera sa svojim bljogićem...
Još uvijek pokušam shvatiti ove prevelike i premale slikice ,al ok...
Preživjet ću...
Sutra je škola i po prvi put mi je zadovoljstvo uć u tu jebenu zgradu jer znam da smo sada jedna veeelika cjelina,jedan tim-2.b... Znam da će,kada uđem unutra,tamo biti svi oni meni dragi ljudi...Znam da će me dočekat Danira sa svojim ludim gatalicama i astro-prognozama , Tihana sa riješenom zadaćom iz matematike , Nives sa torbom punom hrane , Marina sa novim pjesmama , Valentina sa novim dogodovštinama nje i njenog dragog , Jelena sa svojim vječnim žicanjem kune.., Nikola sa novim-starim ali nikad shvaćenim forama,Ćrba sa svojim genijalnim idejama kao npr.ideja o korištenju aparata za gašenje požara,Marta sa vječnim smijehom od kojeg se jednostavno popiškiš u gaće...:) , i još mnogo drugih ljudi...Svi imamo svoje mane i vrline,različita mišljenja,stavove,osjećaje...svi smo pojedinci...i različiti..I zato svi moramo prihvatit jedni druge onakvi kakvi jesmo...da bi bili TIM...SVI ZA JEDNOG,JEDAN ZA SVE..Mislim da smo to postigli,ako ne do kraja,malo po malo....ali sve u svemu 2.b RULEZ!!!!!!!!!!!!!!!!!

A sad nešto malo ...hmmm...osobnije..
Pokušavam shvatiti što hoću...imam savršenog dečka,zgodnog i dobrog,dečkan koji mi sve da,koji je užasno dobar prema meni i koji može ispuniti savršensku granicu uvjeta svake cure....ali,neeeeeee,moram se ja bunit...moram
Meni treba netko tko mi neće popuštat u svemu,koji će biti tvrdoglav i uporan u nekoj svojoj tvrdnji (baš poput mene) pa ćemo se posvađat (iz ljubavi ,of course) .. Ne želim savršenstvo sada kada sam ga dosegla....želim....želim...ne znam što želim... What to do??Tell me what to do?!? Prekinuti savršenstvo i vratiti se na..ništa... Možda meni treba malo navlačenja ,onih slatkih svađica koje su neizbježne u mojoj okolini..
Everything will be alright
I know it
I can feel it..
Ljubim vas sve...


Post je objavljen 10.10.2005. u 22:57 sati.