Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/fantasy66613

Marketing

Crkotina od dana, ma nije ipak tak loše

Maloprije sam došla s orkestra i bilo je tapija jer nije bilo Emila. Pričala sam s Lejlom i rekla mi je da je u subotu bila u Buzetu kod frenda na rođendanu i išla je tamo s Manuelom i napili su se i on ju je kissnuo. Kak nemože tip skužit da je gotovo. Baš mi muški negreju u glavu.
Bila sam s Ančom na kavi i bilo je čudno. Bar meni. Nema više onak da smo bliske kao nekad, jako smo se distancirale. Možda je to utjecaj gimnazije, nebi znala jer to ne proživljavam, al ta gimnazija stvarno pokvari ljude. Npr. Lukica, mi smo bili ful super u osnovnoj, još uvijek je volio magiju, imao crnu kosu, slušao dobrae grupe, sad je nakon 2 god poplavio (mislim na kosu), sluša neki trash od muzike, postao je takoreći šminker i opija se na Lungomare. Jebote, koji kurac je tim ljudima.
Anyway, let's go back to Ancha. Ful me strah da ona ne postane još jedan gimnazijski (prokleti) izrod. Sjećam se da je stalno govorila sve samo ne gimnazija. Pogodilo me kad sam maloprije pročitala u komentarima šta mi je ona pisala da premalo spominjem nju. E, pa honey don't be mad. Mislila sam da o tebi nemam ništa loše pisat jer obično u dnevnik pišem samo probleme a dobre stvari usput spomenem. Anyway situacija se promijenila, neelim da iz ovog nešto krivo shvatiš, samo želim what's best 4 you. I ak ti treba šta u vezi hrvatskog to je moje područje, pa slobodno callni.
Kad smo već kod hrvatskog, danas sam na satu nešto zapisivala na neke papire izvan bilježnice i među njima je bio moj crtež Lady Death sa svojim anđelima (anyway to je nešto predivno). I Katarina ga uzme i odnese Almasi i ja sam mislila da će Almasa (koja već je uvjerena da sam sotonjara zbog onih pentagrama koje sam crtala po klupi šta je izbilo sranje u školi last year i zbog mog bedža na 666) zvat ravnatelja. To bi mi bilo draže nago da sad (pošto "lijepo" crtam) moram na hamer nacrtat glupu glavu Tina Ujevića (bar bolje nego da pjesmu njegovu učim napamet). Zašto mora biti za njegovu obljetnicu takva frka po školi, zašto nije za obljetnicu E.A.Poa čiju Anabell Lee obožavam i upravo čitam Crnog mačka. E da bila sam danas u knjižnici i uzela Mačka črnega i Pandoru od Anne Rice. Zadnja njena super knjiga je bila Volina, koja je o nekoj ludoj violinistici i odmah sam se ja uvalila u njenu kožu samo kao flautistica. Anyway puno govori o smrti. Jučer navečer sam gledala Cindarella story i ful sam plakala kako takve neke šmokljanke dobiju najzgodnijeg tipa u školi. E po toj logici ima nade za mene i Emila.
Lejla, Alma i Denis planiraju na Halloween ić u Gardaland, sami mislim al išla bi i ja samo mene stari neće pustit. On mene doživljava totalno kao bebicu, a DEnis je godinu mlađi i ostaje tamo u onom koktel baru na Rivi, di mu sestra radi i do 3-4 ujutro, a ja moram doma u ponoć mnajkasnije. Samo zato jer je muško, kao mene netko može napumpat, pa nek mi podvežu jajnike pa nek jebe ko će.
Anyway have to go, stra me jebe u mozak s kom se to dopisujem.
Ostanite svi takvi truleži kakvi ste i do sad bili i sveće bit ok.
(Dementor) kiss

P.S. ak mi ne uspije za gardaland nagovorit, radila bi za halloween neki ritualčić, al fali mi sredstva i ideje šta da napravim. so help, i help šta da Emilu napišem za rođendan, jer je u četvrtak 13.(koji dobar broj)

Post je objavljen 10.10.2005. u 21:41 sati.