Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/angelsdontkill

Marketing

KAKAV NAPOR!

I tak sam ja jučer bila u Močvari.Prvo smo se išle nać s Katom a onda smo nas 9 išli u melin i tam smo bili do pol 11 i onda smo konačno krenuli.U međuvremenuje i Filip došao(prikrpao se).
Matija,sonja,marijan i maja su išli s autom a mi ostali pješke.Po putu smo sreli cure koje idu sa mnom i filipom u razred.Pazite kaj mi je petra rekla da danas izgledam zgodno.a inače nisam ha?dobro dobro(šala)
I tak smo se mi dogegali za sat vremena i onda smo čekali majinog dečka.kad je on došao pomakli smo se s stepenica na klupice i kad smo ušli svirao je Mental Harakiri.Pa nisu loši al nekak vuku na neki čudan nu stil.
Eh i onda vrhunac večeri Sheer Khan.Sam ću reći basist.Taj lik je prezgodan.Cijelo vrijeme sam buljila u njega(dok sam još bila u prvom redu jer je mojoj sekici bilo loše jer je glupača previše popila,uvijek mi to napravi).
A glazbA?Bolji su mi od ovog prvog benda al i oni vuku na nu.
Poslije je bila slušaona al puštali su stvari tipa mudvayne i killswitch engage.uglavnom taj novi stil.a meni se to ne sviđa pa smo se nas dvije pokupile i ošle opet na klupice a filip je ostao(tko zna dokad moram ga pitat)
I tak smo lijepo došle doma oko 4?!Valjda ne sjećam se.
probudih se vrlo rano u pol 12.Sutra imam školu popodne i tak.pišem test iz fizike u petak.nadam se pozitivnoj a ak je pozitivna onda 2 il 3.
Ubit ću se!Ta škola me totalno iscrpi a tek sam 2.razred.i u 1.me isto iscrpljavala al onda sam zadnjih mjesec dana prestala učit i pokvarila si sve teško stečene ocjene.Ne želim da se to ponovi.tak sam na polugodištu iz povijesti imala 4 a na kraju 2.


Post je objavljen 09.10.2005. u 19:57 sati.