Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/fantasy66613

Marketing

Još jedna nedjelja

Eto i prolazi i još jedna nedjelja, stari je otišao sad. Odnio je tv iz njihove sobe jer je sad dobio stan gore. Anyway dan je prošao onak na brzak da ja nisam stigla mrdnut. Opet sam na Puntiželi vozila. I bio je onaj tip opet s bivšim od Blanke. A taj tip je išao u glazbenu, sjećam ga se sa zbora kad sam ja tek počela ići. Tip je bio debeli a sad mi je sladak, uči vozit Blankinog bivšeg, a to je onaj s kim je bila u Histriji (s debelim križem) kad smo ja i Alma svirale last Božić.
Sutra pišemo hrvatski, baš mi ta Almasa ide na jetra jer je jednom kao fol dobra a driugi put prava vještica. Afrodita me opet zavoljela jer sam ful aktivna na satu, a onaj Jelenko me pila jer se pravi ko nešto strog a zapravo je jebivjetar. Mala napomena: to su prava imena, misli Jelenko, Afrodita...
Još uvijek nemam blage šta ću s Emilom. Sutra idem s Ančom na kavu. Bar nešto pozitivno u toj ljigi od života. Baš bi se izbljuvala nad svim sranjem kojim sam okružena kao npr ovo šta mi se jučer desilo.
Ošla ja na chat i u Istru i pitam dal netko traži ženski vokal za bend. i javi mi se neki lik iz umjetničke i pričali mi tak malo i tip dopali opiši se, ja se opipšem i pita a koja si osnovna bila, ja kažem veruda i tip dopali: Adriana? i prekine razgovor. Ok, tip ima 17, znaći da ide 3.raz. Ja znam sve likove iz škole koji su bili stariji godinu dana i nemam blage ko bi to bio. Čula sam se s Lenom i ona kaže da je sigurno netko iz mog bivšeg razreda, al da je netko stvarno nebi imao 17 nego 16 (osim ak nije lagao o god a nevjerujem) a meni je na pamet pao Danilo premda on ima 16 i netraži bend.
Ok, idem polako gledat Cindarella story s predivnim Chadom Michaelo Murrayem, to je jedan od filmića kaj me je Anča dala. Pogledala sam i Sleep over koji je super jer glumi tip koji glumi Dina u sex, škola itd. i u Mean girls tip koji glumi dečka od Regine, onaj s kim je Završila Cady.
Njih ću trojicu uvrstit na popis frajera s kojima bi bila, spavala i ženila se da sam slavna lijepa i bogata.
Idem ća, pusa.

Post je objavljen 09.10.2005. u 19:15 sati.