Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/fantasy66613

Marketing

Imam totalni problem s ljudima, zato i neman dečka, niti ga nemrem nać. Svi kažu da mi trebala go out more, ali mene onaj Uljanik niti imperijal i takva sranja opće ne privlače. Radije ostajem doma i malo na chat. Mislim i to je srane. Prošlu srijedu sam upoznala nekog tipa od 26 god, mislim nije mu ni smetalo to šta ja imam 15. Dopisivali smo se oko tjedan i po (preko moba), i on men ispričao onak malo o sebi, anyway tip je arhitekt, ima jedrilicu, živi u centru, ima dobro plačen posao... I on meni navaljivao da se nađemo, pisao mi poruke tipa: volio bi te upoznat, a ja sam to sve uspješno izbjegavala opozivajući se na krcato obaveza. Anyway, tip mi je dosadio i htjela sam ga se rješit, ali na kraju sam i ja njega htjela upoznat ali sam napravila sranje. Kad me pitao za adresu umjesto da kažem još je rano ili moja adresa nije važna ja sam napisala: moja adresa je fantasy world 666. i otad se nije javio. Mislim kako sam glupa ali mi je malo i laknulo. Sad se mogu posvetiti Emilu a možda čak i Vranetu premda nekako imam dojam da se pali na Lenu (mislim ipak je ona mršava za razliku od mene). A šta se Emila tiče u četvrtak ima 18.rođendan (pa kud već) i mislila sam mu ujutro poslat poruku s čestitkama pa da vidim ako će šta navečer na orkestru komentirati, s obzirom da se na njega palim godinu dana a on to zna isvejedno nikad nismo u životu riječi progovorili čak ni pozdrav. Mislila sam mu poslat nešto u stilu:
"Sve najbolje za rođendan, želim ti puno sreće i šaljem ti puno pusa
Adriana"
Neznam dal je to s pusama pametna ideja, Ipak Lejla kaže da se on nekak boji veza otkad ga je ostavila Martina koja mu je boila i jedina cura. Meni nebi bio toliki bed da sam se ja kissnula ikad prije al nisam i toga me strah. Znam da zvući glupo jer imam 16 god, ali nije ni Kety nikad pa mi je laknulo (ona ide smenom in class). Još uvijek neznam šta da napravim. Imam još 5 dana to think about it.
Šta se Vraneta tiče on je bad boy, plavuša (ko i Emil) i ima prelijepe oči in guzu. A zapravo nije ni zgodan ni pametan niti nije ni blizu Emilu.
Emil ide 2 škole, prolazi u obje s 5.0 ide na natjecanja, na orkestar , big bend i još stigne imat bend s Terlevičkom (kak je ta ženska lijepa i pametna i sve šta ja nisam i užasno sam jealous) i još stigne tak dobro izgledat (ide u teretanu i ima božanstveno tijelo, doduše nisam vidjela nego sam čula od njegovih frendova).
HELP!!!!!!!!!!!!!!!!!! OČAJNA SAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Post je objavljen 08.10.2005. u 20:53 sati.