Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/gogame

Marketing

Go-problem broj 68.

Nešto se blog zblesirao, pa neznam da li ću moč dignuti ovaj problem na vrijeme. Pripremiti ću se i vidjeti. Ujedno ću ga mailirati Marjančeku, da bi nastavio pokušavati u subotu i od njega. Ja u bloga vjerujem i nastojati ću činiti sve ono što će tu vjeru podržavati. Ustrajati ću.
Pogledajmo dijagram uz ovaj problem. I opet je crni na potezu, a bijeli bi dobrom njegovom igrom trebao ne živjeti. Ako crni dobro odigrava, bijeli nema šanse. Probajte.
Tek da napomenem da se ovdje radi o jednom manevru koji se dosta često upotrebljava u slučajevima pokušavanja oduzimanja osnovnih elemenata za život grupe.
O problemu bi zasada toliko.
Što se tiče aktivnosti preko vikenda za istaknuti je da i dalje idu naši vikend turniri u Velikoj Gorici. Na redu je već i 3. Jesenski otvoreni go-turnir Go-kluba Velika Gorica. Svi ste dobro došli, ma taman neznali ništa o gou, ako želite doznati kako se to igra. Igra se u 'Centru za odgoj i obrazovanje' u Zagrebačkoj 90 s početkom u 10:30. I ja ću biti tamo. Dođite.
Pozdravlja Vas vaš bl. Muradenu

P.S. Ipak je sve živnulo i uspijevam na vrijeme to postaviti. Ostao mi je još materijal o radu go-sekcije u Centru, ali ću njega postaviti sutra navečer.


Post je objavljen 07.10.2005. u 16:38 sati.