Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/daleka

Marketing

ipak se sve na kraju dobro zavrsilo :))

Image Hosted by ImageShack.us
evo da javim kako mi je prosao j... ispit.. pa prosla sam ga..samo sto je to bilo igranje mojim zivcima..covjece bila sam na usmenom 5 sati... nakon 4 i po smo imali neku kao pauzu u kojoj sam ja skoro dozivjela zivcani slom.. mislim bilo bi me briga da se ne radi o godini.. inace sam flegma..ali ovaj put..
ovaj put tresla sam se kao siba, osjecala sam se kao da je netko minutu prije nego li sam dobila zadatak uzeo gumicu i izbrisao sve oz mog mozga.i ono bitno i ono nebitno :)) osjecala sam se totalno jadno pred njom... nisam mogla sloziti ni dvije postene recenice... covjece nikad se nisam tako osjecala...
jos ne mogu vjerovati da sam dala matematiku - najtezi ispit na fax - u (uzevsi u obzir da se na usmenom trazi bas sve ).. otvaram index svakih pet minuta kako bi se uvjerila da ne sanjam... covjece koda mi je neko maknuo kamen sa mozga.. da ne sa srca nego sa mozga..
ma dosta o fax - u... i danas pada kisa :))
nesto novo za promjenu ? ? ? nema nis novog :)) zapravo ima... sutra se to sve mora posteno proslaviti onim brutalnim opijanjem :))
Free Image Hosting at www.ImageShack.us
e da..razmisljala sam malo o ovim modernim crticima...
pokemon,digimon i te gluposti... covjece to ce totalno otupiti djecu... djeca postaju nasilna i od filmova a kamoli da nece od nasilnih crtica...svako nekog gazi itd... ma nasa djeca ce biti moroni.. sta uopce vide u njima..takve crtice bi trebalo ukinuti... znam imam koju godinu :)) ali jos danas volim pogledati posteni crtice..one stare koji su se prikazivali do unazad cca 10 god... znate o cemu pricam ....
ne znam zasto ih vise ne prikazuju i tko uopce crta ova nova sranja...
pa vi dopustite djetetu/sestri da gleda crtice.. :))




Post je objavljen 06.10.2005. u 23:31 sati.