Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/tonkicari

Marketing

Evo...pišem....

Danas me dobro protreso ovaj dan... Bilo je puno smijeha i zabave.... SRETAN ROĐENDAN ANTONE!!!!! ali bilo je i loših stvarčica:
1.na geografiji sam se posvađala sa Šegijem, pa neko vrijeme nismo razgovarali, ali sve je brzo i sretno završilo
2.vidila sam Ivana u novim tenisicama koje je kupio bez mene (ružne su!!!hahaha!)...za one koji neznaju već sam par dana ljuta na njega i zovem ga Ivan jer je nakon šta smo se dogovorili da ćemo mu zajedno izabrat tene u gradu on na to zaboravio i kupio tenisice sam...baš sam ljuta....
3. e, to je ono najgore...mislim da je nina ljuta na mene...a ja sam samo htjela pomoć, utješit ju i reć joj da nije sve tako strašno ko šta ona misli...ali je jako popizdila...i ja sam opet tužna i žalosna jer sam išla nekome pomagat... Zašto uvijek dođem u tu napast??? zašto jednostavno nemogu ostavit nekog na miru kad vidim da je ljut, povrijeđen, žalostan itd. sad mi je tako žao zbog toga jer pokušavam pomoć ljudima, saslušat ih... Morat ću se u tim situacijama samo povuć i otić ko da se to mene ne tiče... ko da me se ne tiče to šta mi je frendica/frend u takvom stanju!!! Ali ne, ja nisam takva i ja to nemogu, jer čemu onda prijatelji služe, ako ne da ti pomognu, pruže ruku i podršku???
Zato molim sve vas kojima sam pomagala ili ću pomagati da mi oprostite šta to činim jer želim samo najbolje...šmrc...





Post je objavljen 06.10.2005. u 22:12 sati.