Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/xiola

Marketing

Heidi Fleiss, pojedi se!

Mislim da cu sa gustom zgazit ko gnjidu svakog tko mi po ne znam koji puta kaze kako je zivot bio neviniji, cisci, moralniji, da su pticice pjevale glasnije, da su polja bila zelenija, kad su muskarci lokve prekrivali mantilima da zene mogu proci bez da se izblate, da je bilo lakse orati plugovima i da je zivot bio bolji prije nego je stomatologija uhvatila maha: negdje tamo u proslosti. Ne da cu ga zgazit i zviznut nego cu mu dodatno opalit jos tri cvrgetine po zelji.

U rucetine moje blage i nijezne zapala me je knjizica zvana Harris's List of Covent Garden Ladies. Ne radi se o damama nego o Damama. Sa velikim D. Zdravoseljacki receno: knjizica koja sadrzi listu oko 400 londonskih kurvi sredinom 18. stoljeca. Sa svim potrebnim biljeskama: ime, adresa, cijena (za usluge trazi cijelu gvineju, ali ce se nagovoriti i za par shillinga), kratki fizicki opis (nije nesto zgodna, kockasta je, sa muskobanjastim rucetinama, ali rado daje i udovoljava raznovrsnim zeljama), raznorazne specijalnosti (nije pogodna za queer boar = nije za analni seks). Vidim ja da Heidi vesla sisala nije.



Heidi Fleiss


Knjiga se prodala u 250,000 u 30-ak godina postojanja. U doba dok nije bilo slova M od mas medija, raznoraznih rijaliti shouova, televizije, radia, tehnologije, nego su postojali samo drveni plugovi, karijes od kojeg se umiralo te jedna ogromna nula od kanalizacije. I gin (masovna droga Londona 18. stoljeca). Neka mi onda jos samo netko zucne o padanju morala, gnjilosti drustva opcenito i nedostatku postovanja prema starijima. U odnosu na ovo Sunset Boulevard i holivudska verzija a la Pretty Woman izgleda poput slinave bebe umotane u deku. Katica Moss je karmelicanka iz samostana na vrhu brda gdje vrba mrda. A ja sam ljepotica (istinabog, sa neobjasnjivo ogromnom, tamnoljubicastom modricom na unutrasnjoj strani lijevog bedra koja je za sada nerazjasnjivog porijekla) kojoj premca nema.

Post je objavljen 09.10.2005. u 12:24 sati.