Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/demijan

Marketing

Laku noć! Dobro jutro!

Jučer mi je bilo toliko lijepo prije spavanja da moram natipkat par rečenica. Ništa se specijalno nije desilo. Popodne je baka dovela Dema do mene, predala mi moj mali paketić i nas smo dvoje šetali skoro do dnevnika. Pričalica mi je svašta napričao! Sad su već tu prave rečenice. "Moja mama" je standardna i već tolko normalna izjava da nemam kaj dodavati. Ali je tu sad i "nešto" bakino i didino i ... ma svašta on mrmlja, pogotovo kad treba ići spavati. Onda se razvuzla taj mali njegov jezik ko navijen! I nikak stati sa riječima, što više, što manje poznatim. Tata je stigao taman kad je trebalo u krevet, al mi ih je bio toliki gušt gledat kak se natežu i igraju da mi je bilo tak svejedno dal će ići spavati u 20, 21 ili 22 sata. Mrva se zaželio tate i sad je koristio priliku. Gurao mu se u krilo i dok je jeo, i dok je sjedao na stolicu, i kad je išao u kuhinju (špura za njim), ni na wc nije mogao sam, jer je već pred vratima čekao Demijan. Onda su se škakljali, kotrljali, grizli, urlikali... ubrzo je trebalo ipak na spavanje jer su fakat pretjerali a igra je prelazila u divljanje. (dvoje djece istih godina... hehehe).

Pred jutro, standard. Mrvica se iskobeljala iz kinderbeta i uvalio se k nama u krevet i nastavlja spavati uz nas. Tata odlazi na posao a nas dvoje još malo spavamo. Buđenje je isto prešlo standardno: prvo što napravi kad se probudi-gleda di je tata i onda kreće: "tata, tata, tata, tatino, tata vani, tata pa-pa, nema tata, tatica..." i onda okrećem broj i zovem tatu, uvalim Demu slušalicu i pustim ga da se nasluša tate. (kolko uspijem čuti tu i tamo, uglavnom se tatino pričanje svodi na to da me mora slušati i da je tatin mali seronja na šta on odgovara "da-da" ili se smije ili govori "tata").

Ništa specijalno, a opet specijalno meni. Svaki dan tako neka nova riječ iskrsne iz njegovih ustiju, nova grimasa, nova glupost koju izvede i skužim da tome neće biti skoro kraja. I Uživam i veselim se svakom danu koji donosi nešto novo.

I onda me moji dečki izljube, tata prije nego ode na posao (nekad se i ja osijećam ko beba kad ga tražim pusu...), a Dem kad mu dođe, zagrli me i izjavi mi svoju ljubav sa:"MOJA MAMA!". A to tak predivno zvuči kad on to napravi sam od sebe.... i zna što to znači, i daje mi feeling da mogu sve taj dan. I svaki drugi, samo da je uz mene. Samo da su oboje uz mene. Moje dvije velike ljubavi.

Ljubim ja vas, dečki moji.

Mam@PsP




Post je objavljen 05.10.2005. u 12:12 sati.