Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/modestiblejz

Marketing

Epikontinentalni Joras

Slušaj vamo i slušaj dobro, Modesti je na ovom blogu proglasila epikontinentalni pojas i nemoj ko da mi ovuda roni, pliva, a božetisaćuvaj ni ne pomislit da peca, jesi čuja tamo!?! Od sadeka pa nadalje ovi pojas odeka, od doli pa na gori i od livo pa na desno je moj, moj i samo moj i nemoj ko da mi tu nešto pretenzira inače je najeba, jerbo međunarodno pravo je na mojoj strani, a uzgred budi rečeno i moj vjerni Šnjiki (ko ne zna Šnjikijevu hladnu poluautomatsku narav, i bolje mu je).
Daklem, pazi vamo i pazi dobro, u ovem pojasu sve šta ima i sve šta nema po UN konvencijama i međunarodnim poveljama pomorskog prava - automatski pripada meni, meni i samo meni, uključujući i ekskluzivno pravo na sva bušenja i iskapanja sa dna pojasa, kao što su nafta, plin, nos, jesi čuja!?! I nemoj da mi ko dira onaj štednjak, gajbu, WC i gumu livo, jesi čuja!!! To je stanište za moga raka – MOGA, jesi čuja ti tamo šta se praviš da nisi čuja!!! I ne diraj mi fiću - ´eben ti srce is´sovo, tu mi živi lignja!!!
Dakle ponavljam, i ovo ti je zadnji put prija nego otvorin vatru bez upozorenja, nemoj glumit čovika-žabu, mali ti budi pametan i odlož´tu kanticu i lopaticu, po-la-ko, e tako-tako!!! Ovi blog je od danas tute epikontinentalno-ribolovno-ekološko-gospodarsko-zaštićeni pojas i nemoj da te ja vatan!!! E dobroje. Sad samo da potamanin ove pingvine, jebamupasmater šta ih ima.

Post je objavljen 05.10.2005. u 00:19 sati.