Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/bigmamma

Marketing

Što svaka žena treba posjedovati da bi bila sretna

Jutro rano, ni kavu još nisam popila:

-Šta koji kurac, da ga jebo, u pizdu materinu, imaš toliko torbi i baš sve objesiš tu na vješalicu?!?-
-I tebi dragi dobro jutro - , odgovorila sam rezignirano pokušavajući odlijepiti kapke od očiju.


Pa recimo:
-Meni nije jasno kada ćeš ti iznositi sav taj nakit, a tek sandale, za kojeg vraga ti treba 10 pari japanki, meni stvarno nije jasno...


Da ne govorim o:
-O ženo božja, pa ja se ne mogu snaći u kupaoni više, jel ti stvarno treba još i ta krema?


Da nas okrenete naopako i napravite nam 15 lobotomija, mi ćemo uvijek biti ženske i kao takve, drukčije od vas.
Mene, boga mi, ni da penis imam ne bi spriječilo da kao sjenica skupljam sve ovo što i inače skupljam.
Pa krenimo redom:

-Majice: nama ženama nije dovoljno imati 10 majica od čega 3 zimske i 7 ljetnih, mi MORAMO, TREBAMO, ŽELIMO i ne znamo živjeti bez makar 14 majica; 7 zimskih i 7 ljetnih. To je ono, makar, dakle minimalac. Nisam još ni spomenula đempere, topiće, bez bretela, sa bretelama i tako dalje.
Dakle, makar 14. Minimum!

-Hlače: nama ženama nije dovoljno imati 4 para hlača od čega dvoje zimskih i dvoje ljetnih. Mi se, ovisno o modi, furamo na traper, samt, military, sexy, lolita, gipsy, Evita...i tako dalje. O broju neću jer je to individualno, ali ispod 10 pari teško da se možemo nazvati pravom ženom.

-Jakne i kaputi: samo ću reći da je nekima od nas i ljeti zima, jedna jakna nam dakle definitivno nije dovoljna.

-Cipele: srećom po njega, genetika me sjebala na način da mi je podarila papke broja 41-42.
Srećom po mene, dosta sam uporna pa si uvijek negdje "iskopam" upravo svoj broj. Modele, na žalost, ne mogu uvijek birati. Zato hvalim i veličam špicoke. Živjele!

-Make-up, kozmetika: vi se jednostavno morate pomiriti s time da mi starimo, stoga moramo, ovisno o godinama kupovati i trošiti raznu preparativnu i dekorativnu kozmetiku. A kako i najboljima neke stvari nakon nekog perioda dopizde, tako ni mi ne možemo vječno nositi tirkiznu boju na očima.

-Torbe: ne znam za vas ali ja bez torbi ne znam živjeti. Ljeti se nose cekeri i torbe od tankog materijala, zimi od kože ili malo deblje, i volim ih imati u svim bojama. Shoot me, I'm a sinner.

-Nakit: volim, trošim, štujem, obožavam. Ponekad se osjećam kao Kleopatra i samo nek mi netko pokuša zamjeriti...Čak što više, sama si izrađujem nakit stoga, shut the fuck up!

To su bile "personal belongings" (jel se to tako piše, a?)...nadalje ću pokušati pobrojati sve one stvarčice koje su ženama neophodne u kućanstvu.

-Vaga: naša najgora i najbolja prijateljica. Doskočite ovoj zavrzlami pa si nabavite dvije. Jednu naštelajte na 0 a drugu na -5 kila. Kad ste u bedu stanite na ovu koja laže, kad ste hepi isprobajte ovu koja je točna. Zadovoljna žena je najbolja žena.

-Treskalica, Orbitrek, Utezi i sl. sprave: naravno da ništa od ovog nećemo koristiti redovito (jel' vi koristite svoje ribičke štapove svaki dan?!?) ali lijepo ih je imati. Obavezno ih postavite na vidno mjesto. Ja svoju treskalicu držim u dnevnom boravku, namještenu tako da ju gledam iz "doggie poze". U pravilu onda sva sjajim i mantram u sebi "sutra ću se treskati pa ću biti još ljepša, sutra, sutra, sutra...ljepša, ljepša, ljepša"

-Kuhinjska vaga: mora biti lijepa i slagati se s bojom zavjesa. Jer na njoj ćete, makar jednom godišnje, staviti komad piletine i reći si: "oh, pojela sam samo stopedeset kalorija"

-Noževi: jebeš ženu bez noževa. Ja ih imam 20. Uopće nije bitno što je samo jedan oštar, lijepo ih je vidjeti i svi muževi će zavidjeti vašem jer će biti uvjereni da ste vrsna kuharica.

-Pregača: kao i u gornjem slučaju. Moja ima nacrtano tijelo zgodne tete u bikiniju. Totalni knockout...svi padaju u trans kad me vide. I nije bitno što rijetko kuham...

-Usisivač: neka bude turbo-dizel s vodenim filterom. Moj je mali, srebrni...zovem ga Fifi. Ne odaziva se na to ime, čudno...?

-Pribor za nokte, aparat za brijanje (kose), manikir set, sjeckalica za povrće, močo, multipraktik, sokovnik i tako dalje...

Znači, vi muški jednostavno morate shvatiti da mi sve što imamo i sve što radimo, radimo za vas. Da bismo vam bile lijepe, da bismo bile uzorne i da se možete hvaliti i pokazivati nas...
Prema tome, nemojte nas nikada više pitati "a jel' ti to stvarno treba?"
Naravno da treba.

Post je objavljen 04.10.2005. u 16:41 sati.