Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/sue

Marketing

DILEMA: PRIJATELJSTVO vs. MONEY

ima dana kad sam u ogromnim dilemam... u zadnjih par dana razmisljam koliko zapravo dopustam biti iskoristena od prijatelja i dali je uopce moguce bit iskoristen..
evo primjer.. moja najdrazha frendica, jedna od dvije najbolje.. majka dvoje djece.. neki dan je trazila od mene da joj posudim 100kn jer ima prazan frizider.. Nazalost, nisam joj mogla posudit jer mi fali cca 5 kn do nedozvoljenog minusa ( ja fakat ne znam s novcima).. ona se nije naljutila ni nista, sve 5. drugi dan ja kod nje, sjedimo, kafenisemo i brbljamo.. kod nje su i dva frenda i njen muz..
muski dio brblja o tome kak si moraju nabavit nekaj za pusit.. muz od moje najdrazhe veli da on ima 120kn i da ce on za te pare uzet! meni u glavi ogroman zbunj.. i mislim si ko je tu lud.. jucer ste me zicali 100kn jer niste imali kaj za jest, danas je on nabavil neke pare i odma ce to ubit na travu?!?!?!? pa jebemu sve.. nije dobil placu, placa mu je tek 15-og u mjesecu.. i sad si ja mislim, jebemti sve, mene zicate pare, ja sam u totalnom kurcu s parama, da bi vi drugi dan ubili pare za travu! pa jebemu mater i logici! bas me to razljutilo i razocaralo.

no, njihov zivot.. ja nju i dalje volim, i njega i njihove klince, al mislim da stvarno nemaju granicu u nekim stvarima, pa se pitam dal sam ja blesava il kaj?!

jos kaj je najbolje, meni je bilo skroz bed kaj nisam taj dan imala pare, pa sam joj drugi dan htjela od svoje stare posudit.. dobro da nisam.. onda bi imali 220 za travuljagu. ma blah...

u trenutku sam pomislila da oni iskoristavaju ljude oko sebe, al znam ih predobro i znam da nije istina. no vjerovatno su se s vremenom naucili da ce uvijek neko uskocit kad ce njima bit bed s lovom..

al jebemu, pa ne na taj nacin...
blah...

I ja fakat ne kuzim, koji idiot je izmisli te jebene pare!?!?!?

Post je objavljen 04.10.2005. u 15:46 sati.