Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/freestyler

Marketing

Svi mi jako volimo svoje blogove, volim i ja svog jako, nisam tu izuzetak. Otvorio sam ga davno možda među prvima, prije 16 i pol mjeseci i dugo nisam znao što ću s njim pa sam prvi post napisao krajem veljače i od tada pa evo do ovoga današnjeg naredao ih 89. Oni koji su ovdje češće znaju da uglavnom pišem neku vrst priče u nastavcima, nekada nešto boljim, nekada nešto lošijim. Ponekad me zna uhvatiti period kada prepisujem druge, uglavnom one koji su me se dojmili pa nekako želim i to svoje oduševljenje nečijim riječima podjeliti s ostalima. Ponekad me uhvati period da ne pišem ništa, kao i sve.
Oni koji izmeđuostalog i slušaju ovaj blog znaju da skoro svaki post, svaki dio pričice ima svoju pjesmu koja ju prati, to su meni neke jako drage pjesme koje ponekad nemaju puno veze s onim što pišem, ali volim i njih podjeliti s vama iako znam da se zbog toga zna odužiti otvaranje stranice (trudim se za sada bezuspješno naći neki drugi ‘lakši’ način za sviranje na blogu). Usput se nadam da vam to ne ide previše na živce, kao što se nadam da ni autori te muzike nemaju ništa protiv toga, kao ni protiv onih malih linkića na pojedine pjesme koje su svirale ovdje (bilo bi ih više ali nažalost nemam dovoljno prostora na hostu).

Da, zašto sve ovo pišem? Zato što sam jako ponosan na to da ste moje pričice i postove, u ovih 6 mjeseci koliko ih pišem, počastili s preko 2000 Vaših izrazito pozitivnih komentara, što je za mene i ovaj blog jako puno, jer to znači da me čitate, jer to znači da vam se sviđa što pišem, a to mene jako jako jako raduje, tim više što kao jedan poprilično anoniman fresh blog imam tako vijernu publiku.

Zato do slijedećih priča Veliko Hvala svima, pogotovo vlasnicima slijedećih blogova jer preko 80% posjeta mom blogu dolazi sa ovih mjesta.


http://pegy.blog.hr/ , http://reina.blog.hr/, http://mysteries.blog.hr/, http://trillian.blog.hr/, http://yogagirl.blog.hr/, http://rijama.blog.hr/, http://jazzie.blog.hr/, http://najvececudo.blog.hr/, http://brandnewgirl.blog.hr/, http://rockroll.blog.hr/, http://sunfire.blog.hr/, http://mocjeunama.blog.hr/, http://laprdanje.blog.hr/, http://blogtemazo.blog.hr/, http://elena666.blog.hr/, http://bilice.blog.hr/, http://marita.blog.hr/, http://maslackica.blog.hr/, http://probudjena.blog.hr/, http://zaratustra.blog.hr/, http://cookiensvijet.blog.hr/, http://circadian.blog.hr/, http://maslacak.blog.hr/, http://blogbog.blog.hr/, http://mayday.blog.hr/, http://nit.blog.hr/

i još bi htio ukazati na jedan sasvim novi blog o ljubavi koji ima samo jednu priču napisanu, ali svakako vrijedi skoknuti do tamo, meni se jako svidjelo



Svira predivna mala minijaturica: Neverne Bebe - Goodbye

Post je objavljen 03.10.2005. u 12:15 sati.