Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/tinach

Marketing

Keyrina najprivlačnija, Charlize i Britney hitno na liposukciju!

Naslov u jučerašnjem Večernjaku. Mislim, HALOOOO?!?
Ok, idem sad to smisleno napisati.
Jasno mi je da živimo u doba kad mediji diktiraju modu, izgled, stavove i ponašanja, da Photoshop može izvesti čuda..ali kaj je previše....ni bez celulita nije dobro. :)
Uglavnom, dotični dnevni list proziva Charlize i Britney, jer su se- zamislite-usudile dobiti celulit!
Još više me brine zašto bi sad netko trebao biti ufrašten nad tom činjenicom. Zaboga, žene su..odrasle, obje uspješne, Britney je i majka...boli njih..jelte :) ... jel imaju celulit, kojeg je stupnja i tako dalje i tako bliže.
Pa ja se kladim u što god hoćete da ću ja sa koliko toliko pameti i elokventnosti, ali s celulitom na guzi, biti zanimljivija nekom normalnom dečku negoli neka praznoglava kokoš, doduše bez trunke celulita. Dobro, možda ja pomalo romantično gledam na sve, ali nek sve ode kvragu ako to nije tak.
Sad će se naći neka zlobna jezičina i reći- sad opali po novinarima jer su se usudili reći da je celulit ružan. A je, jako je ružan. Ali da sad oni prozivaju ljude ( i nema veze kaj su one slavne i kaj žive pred očima čitavog svijeta..također oblače hlaće nogavicu po nogavicu, i isto sjede na wc-u s podočnjacima i čitaju novine na istom tom mjestu. samo što tamo čitaju o svom celulitu.) jer su se usudili ugojiti se 3 nanograma. Pa hebeš takvu situaciju da je sad nečiji celulit bitniji od toga da u Etiopiji, pa i bliže umire toliki broj djece!
Neću nekog cijeniti na osnovi toga jel ima ili nema celulit.
Prestrašno, totalno iskrivljeno..i fuj.



Osim toga, celulit se ne miče liposukcijom. Ha!

i buhuuuuu, zakaj ne mogu na foruuuum :')

Post je objavljen 02.10.2005. u 21:30 sati.