Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/mojestranice

Marketing

evo...

...da napišem neš...nisam dugo...pa ovako...u petak sam s frendicom bila u time out-u u središću. mali slatki birc od njenog frenda..tj njegovi starci ga drže. uglavnom,popili cugu tam i pješice do sigeta..zaustavili smo se malo u našem starom johnny b. good-u..otišli smo na kat,jer je prizemlje dole zatvoreno zbog nekih određenih razloga..i uglavnom penjemo se stepenicama,a ono gore igra pikado jedan dio ekipe iz sigeta,idemo malo dolje još,u jednom separeu sjede cure,a još niže na pokeru drugi dio ekipe..a u jednom bircu blizu johnny-a sjedi ostatak ekipe..raštrkani svi..velika je to 'ekipa'..ali glavno da ja više (hvala bogu) ne spadam u tu 'ekipu'..i tak..nismo se dugo zadržale gore,i otišle smo na kvart,tj doma..
a jučer...bila sam s jednom mirelom u roku na mladosti jer me nagovorila a trebale smo do labirinta..i tak sjele smo za neki mini šank,pa kad su se neke trebe maknule od stola,otišle smo za taj stol i onda smo se zamijenili s nekim drugim trebama..zakomplicirano,al eto..glavno da više nikad tamo neću amaro pit..nešto odvratno..ko sirup protiv kašlja,onak bez leda,ali s limunom..bljak..oko 23h ona je otišla mado a ja s frendovima s kvarta do bočarskog doma,pa u labirint..prvo kad smo došli bilo je ful malo ljudi,a za kojih 20tak min,rulje se stvorilo sam odjedamput..i normalno,ja i zoraja(frend s kvarta) smo probili led na dancefloor-u..i opet sam imala špičoke,ali ovaj put me nisu noge bolile ko prošli put..hvala bogu..i da,nisam pješice išla doma,već je od tog zoraje stari s autom došo po nas..JUHU(od gljiva??)!!!
i tak..bilo je prejebeno..evo danas nisam niš radila,jedem cijeli dan..čak sam napisala jednu zadaću..a sutra popodne škola..jej! i tak..
tražili ste da napišem post,i evo vam biblija sad..hehehe;) aj uživajte,puseki;)))

Post je objavljen 02.10.2005. u 21:48 sati.