Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/mathbaby

Marketing

Nevjerojatna "pouzdanost", "stabilnost" i "brzina" Linux-servera i "velebnog" PHP-a! :-))))


Forum www.forum.hr danas cijelo popodne nije radio, i dok ovo sada pisem, jos uvijek ne radi.
Najprije se vukao i sporo radio cijelo jutro i dio popodneva, da bi na kraju totalno crkao! Nista neobicno za ovaj bijedni forum, jad od jada, kako u tehnickom, tako i u organizacijskom (a pogotovo kadrovsko-moderatorskom) pogledu.

Uglavnom, toliko o toj velicanstvenoj pouzdanosti Linuxa kao servera, toliko o brzini i skalabilnosti PHP-a, toliko o superiornim i turbo sposobnim linux-administratorima, koji "znaju" kako treba postimati linux-servere i koji "znaju", ukoliko dodje do neceg nepredvidjenog, "hitro" popraviti stvar.

Kada bi se ovaj forum vrtio kojim slucajem na WIndowsima, u ASP.NET-u, do ovoga sigurno nikada ne bi ni doslo! A ako bi i doslo do nekih problema, oni bi se mogli rijesiti uz par klikova misem, jednostavnom i elegantnom administracijom, kakvu je Microsoft oduvijek imao!

No, naravno: "mudre" glavesine ovog naseg foruma "nisu popizdili" da stavljaju "shit" od Windowsa, jer:

a) Windowsi kostaju

b) Windowsi nisu cool

c) kada covjek stavi windowse, on u biti pokazuje da nema pojma i da nije strucnjak. Jer, samo linux je za strucnjake, a windows je, zaboga, za sekretarice!

Uglavnom, linux-idioti: sa vasom bijedom od pokradenog linuxa, imate tocno onakav forum kakav i zasluzujete: jadno govno koje svakih par dana crkne i svaki put treba 5 dana da se stvar ponovno ustima. Ali, zato imate tu satisfakciju da se to sve skupa vrti na linuxu, najvecem trashu od operativnog sustava svih vremena, i na PHP-u - poluproduktu proslosti, posebno omiljenom medju zlom populacijom koja obitava na "Zlodiomanskom" sajtu wolfwoodscrowd.blog.hr, na kojem se skupljaju mutavi kimavci glavama i odobravatelji "svete" rijeci koju siri poluinteligent vuk!



Post je objavljen 02.10.2005. u 21:50 sati.