Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/madworld

Marketing

Drunken Lullabies


boli me glava i imam potrebu napisati post. ne znam zašto al eto. nabavila sam ska-p. predobro je i više nego dobro. sad ću bar španjolski malo bolje naučit jerbo ću se trudit skidat lyricse :).. bijah u boogaloo-u jučer. meni taj boogaloo nikako da sjedne. neću više pit. al stvarno. definitivno. dobro, možda samo malo(iako se i radi svaki put o malim količinama,a jebiga onda :)). nakon što je moj želudac izbacio nepotrebnu tekućinu bila sam ko nova.(iako mislim da su za sve krivi vegetarijanski sendviči s neidentificiranim sastojcima) ma super je bilo na kraju,al svejedno nikad više tako. moram se samo zahvalit dragoj prijateljici kojoj su marte patile najviše :). hvala.
......
trebala sam matematiku učit za danas al meni je mioc uništio mozgovne sposobnosti za zbrajanje i oduzimanje. 6 i 3 NIJE 10!! to je lekcija koju moram zapamtiti :).. sad bih morala ić ljermontova čitat ali mislim da ću ipak na spavanje.
.....
bio je neki dan rođendan ..ajmo ju nazvati pepica :). sad je i ona pametna klinka. :) proslavili ga na ribnjaku. i došli do znanja da su određeni lolobrigida fanovi saznali za podosta blogova(vječni misterij će ostati odkud ?! :)). nisam sigurna je li se zna za moj al baš me briga. nije da pišem nešto od velike životne važnosti tako da...
sad moram da se obrazujem :)…


Post je objavljen 02.10.2005. u 20:56 sati.