Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/bottom

Marketing

Providnost

Tim se svidio konobaru u jednom baru u San Franciscu pa je uskoro počeo dobivati besplatna pića, jedno za drugim. I Timu se konobar svidio, pa ga je odlučio pričekati do kraja radnog vremena. A onda se desilo nešto jako čudno. Tim je izgubio svijest, a osvijestio se u autu kad je već bio na pola puta kući. Mora da se vozio kojih pola sata, ali se uopće ne sjeća kada i kako je napustio bar i kako se odvezao iz grada i preko Bay Bridgea.

Tim je zaključio da ga je neka dobra sila izvukla iz bara protiv njegove volje tako da se ne bi našao s konobarom poslije posla. Očito je konobar bio sumnjiva osoba, mora da je imao AIDS ili nešto slično, i sam Bog ga je spasio. Slušajući ovu priču nisam ništa komentirao, ali poslije sam zamislio još jedan scenarij. Možda je konobar bio muškarac njegovog života, ali je Tima neka zla sila odvukla od njega. Timu nije pala na pamet ova mogućnost, ali je za mene jednako nevjerojatna kao i Timova verzija. (Alkoholiziranost je, naravno, puno jednostavnije objašnjenje Timovog čudnovatog iskustva).

Ispričao sam ovu priču Pedru ne bih li mu objasnio da ne može znati da li je Mark najbolja osoba za njega i da će to vrijeme pokazati. Međutim, ubrzo sam shvatio da zaljubljenoj osobi nema smisla ništa objašnjavati...

Post je objavljen 05.10.2005. u 09:38 sati.