Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/malaplavarijeka

Marketing

evo i mene...

evo malo prije sam se vratila doma i vani mi je bilo baš super osim što sam se smrznula ko pi..a i što imam plav palac na nozi, ali kao što vidite preživjela sam!! ako vas slučajno zanima zašto mi je prstić plav mogu vam samo reći da lopte nisu za cure, jer će se uvijek naći jedna ovakva plavuša i umjesto da šutne loptu ona pun gas u zid i auuuu.... iako sam ja užasno htjela ić na kastav na belu nedeju naravno moju bojchy se ne može nagovorit da idemo jer: "šta ćemo mi tamo možda ić pit rakiju". iako meni nebi smetalo i da pijemo rakiju(glavno da se pije) ona neće. i tako smo danas po njezinoj volji kad sam se ja konačno vratila iz depre išli u leones gdje čim sam ušla pustili su mi pjesmu koja me opet bacila u komu. ali kako sam ja vesela osoba nakon nekog vramena sam opet na to zaboravila i počela se smijat i naravno pjevat( jadni oni oko mene), te nastavila tamanit po kruškovcu. dobro je to što smo se skompali s nekim tipovovima i nekom od njih je iduće subote rockas pa smo si razmjenili bojeve pa i iduće subote besplatno pijemo. i onda naravno vratili smo se našem trsatu, u tortugu gdje je bio dj pa smo se i tamo dobro zabavljali i naravno nastavile tamanit po kruškovcu ( jučer sam dobila deparac pa zato..). i tad je počela nevolja. mi nemožemo ni zamislit što nam sve bivši dečki mogu napravit da nam se osvete. pa je nas dragi ... staroj moje frendice javio da puši. i da sad moja frendica je u kazni zbog nekog cinkera. i onda on još meni nešto počeo srat. e da sam ja na njezinom mjestu i da mi bivši tako nešto napavi osvetila bi mu se tako da bi požalio što me ikad upozanao, ali takve se stvari meni ne događaju tako da.... i da nasli smo jednu prekrasnu mačku koju je damo htio uzet doma ali je vidio na vojaku mjesto s puno mačaka i pustio ju tamo da se "druži" da bi na kraju kad smo se vratili na mjesto gdje smo našli tu mačku vidjeli tri prekrasna mačića kako cvile i traže mamu. bilo nam je jako žao što smo mamu odvojili od djece pa smo htjeli ugrijati mačiće i negdje ih udomiti ali čim smo im se približili oni su se razbježali na sve strane. sad imam jako veliku grižnju savjest ali šta ću...
jako jako podravljem paolu i jako sam joj zahvalna što mi je pomogla uredit blog. i naravno moj bojchy, ljubavi ako mu se ti nećeš osvetit ja ću umjesto tebe.

p.s. nemojte nikad imati zeca ali ako ga već imate ili želite imati nemojte im nipošto dozvoljavat ili kamoli ih učit (kao u mom slučaju) da mogu bit na vašem kevetu jer ćete imat sav krevet zapišan, a to užasno smrdi!!!!!!!!

Post je objavljen 02.10.2005. u 02:36 sati.