Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/kosiljic

Marketing

My Name is Not Important In This Case


np Lude Krawe - Dobro Jutro
Dobro jutro generacijo. I ne samo generacijo, nego i onima mlađima i starijima. Da počnem neki report od jučer. A što pisati, osim da je bilo predobro. Otišao od kuće u 6 popodne, vratio se u 4 ujutro. Bio sa Renki na kavi. A što reći za tu djevojku, osim da je totalno ispaljena i to na pozitivnu stranu i da s njom sigurno ne može biti dosadno. I tako provedoh s njom prilično zabavnih sat i pol, no onda je morala ići jer bila je na nekoj izložbi s razredom. I to tek kada joj je raska poslala poruku da hitno moraju iči. Ona je inaće iz sela Vinkovci :))))))...
Nakon toga "pijankica" u Retfali. Koliko to može biti pijankica, no eto ajde, i tamo je bilo good. Nakon toga ja i Stipa se spremili za Hir i baš istovremeno moja Vlatkica meni šalje poruku da stižeu Hir. I ja njoj pošaljem jel' bi mogla doći po nas autom i eto ona došla. Vlatkice hvala, volim te jaaaaakooooo...I previše :))))...I u Hiru bilo good. Pjevala tamo sa svojim bendom naša Katarina AC i bilo predobro. Prije koncerta je najavila meni da ponesem čepiće za uši, i stvarno sam ih trebao ponijeti. I to zato što su uistinu preprofesionalni i prekvalitetni za jedno mjesto kao što je Hir. Tamo se ekipa ipak privikli slušati Nuspojavu i skakati do plahona dok sviraju 3 akorda s greškama pjesme od Azre i sl. Ne kažem da ne bude i meni good na njima, ali bed je što bolje prođu od jednog boljeg benda. I što su, kao što ja Kata rekla "Oni tamo zvijezde", a i to se vidjeli pred kraj kada je Jupi iz Nuspojave uzeo gitaru od Katinog gitariste i zasvirao Azru, Majke i sl. Gitara falšaaaaa, on osrednje pjeva, a ekipa luduje. Čudno...
I eto tako prolazilo vrijeme, oni odsvirali 3 seta, nekih 50ak pjesama i nabrzinu došlo pola 4 kada se Vlatka javila iz Tvrđe gdje je u međuvremenu otišla i pokupila nas. I tako stigao ja kući u 4, pojeo neki flips, popio malo soka i otišao na žmireči vrtuljak iliti u krevet. Malo me razčaralo što Kata nakon koncerta nije htjela skinuti maicu da razveseli raju, no oprošteno joj je...Ionako joj je na maici u prijevodu na hrvatski pisalo : Oprostite suha sam...Pretpostavljam da večina ovo zadnje neče shvatiti, no oni koji trebaju shvatiti hoče!
Sreo sam jučer Danchy. Bili tako pričali malo. Bila je happy što me vidi i to mi drago. Draga mi je ona poprilično pa i ja budem happy kada sretnem nju, a posebno kada je još i raspoložena. Renatu nisam vidio, ali sam čuo da je izgubila mob ili joj ga netko ukrao, te se vratila tamo gdje su bili, no nadam se da ga je našla.
E da, javila mi se napokon Ančica, kupila je bon za mobitel. No ja čekam i novi post.Pozdrav svima sa moje ShitList, te i ostalima koji ovo budu pročitali.

Post je objavljen 13.02.2005. u 19:34 sati.