Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/modestiblejz

Marketing

Rojsov poučak

Budi muško i priznaj da si peder! – ispalio jednom u državnom Saboru Ljubo, i ostao živ. Tko bi tada rekao da će jednom i takav seljački Ljubo, biti uzorom civiliziranog ponašanja i odmjerenosti?! No sudeći po autoru liste koja, kako jutros čujem, kruži internetom – Ljubo, uistinu ne svojom krivnjom, postade i ˝đentlmen˝. Naime našao se ˝hrabar˝ netko da pobroji (valjda po krvnim zrncima, što li?!), napiše i objavi listu – homoseksualaca Hrvatske!

E pa sad, biti tolika beskrupulozna gnjida, da u usporedbi s njom i jedan Ljubo može biti uzor pristojnosti i tolerancije – nije mali podvig! Biti ´rojsastiji´ od Ljube – e to je već nešto! Sastavljati crne liste po uzoru na McCarthya, pa čak bih rekla i SS-a – e to je već mali životni trijumf!
Jel´se slažeš – gnjido? Jel´da - da se osjećaš nekako važniji, i veći? Hm? Ljepši? Viši? Plaviji? Arijastiji? Svijet ti je odmah ljepši i kukastiji? Cvatu ti svastike? Teku ti germanski med i mlijeko?
Znam da si ponosan sobom, misliš kako si zaslužio jedan veliki pljesak. Pa čak i priznanje, veliš? Ma nema problema srčeko, ima u mene priznanja za takve kao što si ti, ne znam zašto ali posebno volim sastavljače kojekakvih lista…
Molim vas, zajednički zaplješćimo dokazano najvećoj stidnoj uši u Rvata, dokazano najvećoj budaletini, kretenu, gnjidi, retardiranom neandertalcu, živućem dokazu da i mama svašta na ovaj svijet izrodi… zaplješćimo njegovu veeeelikom talentu! Talentu sakrivanja. Iza liste. Homoseksualaca. Ma čega se to naš uber-menšč rvacki – boji? Ha? Da nije…
Auuuu… evo me sve neki trnci prolaze, obuzima me neki čudan osjećaj... ma što bi to moglo biti muko moja, sa tim osjećajima nikad nisi na sigurno, ma jeli moguće, transformacija, preobrazba, Kafka, čovjek, buba, pa da! Sad kužim što je to!! Sad znam!!! Ja se osjećam ful nekako - pederasto!!! Jes! Danas se osjećam ful – pederasto! Uh koje olakšanje! Slijedim Rojsov poučak, pa evo priznajem i odmah se osjećam bolje!
Deder gnjido sastavljačka – ubaci i mene na tu listu. Ajde, šta sad čekaš!?! Ubacuj me na listu kad ti velim, ubacuj me odmah! Ja se ovdje transformiram, sve radi tvoje liste – a on sad čeka!
A kad sutra budeš sastavljao listu Kineza, budi siguran da ću se osjećati nekako – kinezasto. Pa me i tamo ubaci, možeš i unaprijed, hvala lijepo. I na onu listu samohranih majki koju pišeš. I na onu listu djece iz epruvete koju čuvaš u ladici. I na listu crnaca. I na listu muslimana. I na listu Židova. I na listu invalida. I na listu transvestita. I na listu Eskima. I na listu pingvina. I na listu zelene salate… i na sve moguće i nemoguće liste kojih se tvoj retardirani um ubuduće bude dosjetio, OK!? Dogovoreno?!

Pa ovim putem pozivam i ostatak pučanstva da kao i ja slijedi Rojsov poučak, da prizna što god se u tom trenutku tražilo da se prizna – i da ˝hrabrom˝ sastavljaču liste osiguramo dovoljno imena za njegove liste, jer bi u protivnom njegov bijedni rasističko šovinistički neonacistički sastavljački život bio tako… tako… tako… neispunjen, šmrc…
A to bi tek bila veeeelika šteta, lišiti svijet takvog, khm, khm...
spisateljskog ˝talenta˝... ;))

Post je objavljen 13.02.2005. u 18:13 sati.