Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/phenomenon

Marketing

Umiremo u zemlji bez nade,2

jucer,za vrjeme sata,u nasu skolu ude neki tip po svoje djete u prvom razredu.. na porti su bila dva klinca od 11god..jedan veli covjeku ''deda,po kog ste dosli'' a drugi se pocne cerit.. onda ''deda'' primi jednog decka,odvede ga u zahod i khmmm... pocne ga tuc i nabijat u zid. a njegov frend,umjesto da odtrci u zbornicu,pocne se suprotstavljat covjeku i pokusavat spasit frenda pa ga tip i njega zgrabi i obadva je skoro udavio.. mali se poceo derat i neko je slucajno doso provjerit zasto kasne sa zvonom,il tako nes,i brzo pozvao profesore i ravnateljicu a potom policiju... onda je poceo veliki odmor,svi su se skupili ispred dvorane za tjelesni gdje su se zatvorili razrednik 5b,ravnateljica i domar i jos neko i objasnjavali covjeku da je pocinio kazneni postupak.. svi,pa tako i mi( moj raz) poceli smo se derat i vikat na covjeka koji je vjerojatno jasno cuo nase poruke,i to je bilo nekih 200/300 ucenika,svi su poceli nesto kao ''uuaaaa'' i tako cjeli odmor dok bi ga nakraju policija privela..
u tim trenucima,sjetila sam se,sad cjela skola branila je ta dva pretucena jadna deckica koji su bili u totalno soku i jedva pricali.. zapravo,nesto kao svi za jednog,jedan za sve.. ipak su oni ucenici nase skole.
jaako zalim djete po koje je covjek dosao,tek mu je djete prvi razred a stari mu pretuko dva decka.. mislim da ce se ispisati.
na hrvatskom nam je profa objasnjavala da kad smo na porti da zakljucavamo vrata,jer ovo i nije prvi slucaj da ''svakakvi'' ljudi bez dozvole ulaze... pa zasto ovo ''svakakvi'' ? ipak je on otac djeteta koji ide u tu skolu..
eto,kuda mi idemo.... europa? ma ne.

Post je objavljen 30.09.2005. u 11:50 sati.