Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/vikend

Marketing

ćevapi

mala moja, znaš ti dobro da sam smotan kao šlapa
nikad nisam do sad vodio žensko na ćevape, tebe bi mogao jer stvarno jedeš li ga jedeš, vidi se to na tebi, ali ne smeta, ne znam zašto
ne znam dosta toga zašto, ne znam ni da li ne znam jer mi je koncentracija općenito ovih dana u kurcu ili nešto drugo, stvarno ne znam.

"bijele krvne stanice" počinju s mrtvim lišćem i prljavom zemljom, ima nečeg u toj pjesmi - mrtvo lišće i prljava zemlja, a nego šta su?! to mi je super što mi jack prodaje te seljačke i banalne detalje kao ne znam kakvo čudo i kao ljubavnu pjesmu, a funkcionira. najbolji je pjesnik koji ti uspije prodati muda pod bubrege, a da si ti tog svjestan. on ti prodaje muda. ti kupuješ muda. on kaže da su to bubrezi. ti znaš da to nisu bubrezi. on zna da ti znaš da to nisu bubrezi. u toj dvoličnoj vezi ima nečeg slatkog.

na ovom albumu imam osjećaj, to je osjećaj a ne bilo kakvo znanje ili čak stav, uglavnom imam osjećaj da jack još nije svjestan da ima dobar glas i da je, sve u svemu, oke lik. da se razumijemo, jack je oke lik, ali poslije kao da je mislio da je to što je oke lik nekakav učinak kojem će morati ostati dosljedan. kao da je osjećao pritisak da ostane oke tip, a nije kužio da je to najlakša stvar na svijetu i da dolazi spontano. snimio je "get behind me satan", to je preserancija, to je težnja da bude dobar, a ne ide ga jer trud traži od čovjeka da se forsira, a ništa forsirano nije dobro. ništa. ne bih volio poljubiti nekog, a da to bude izforsirano.

sve ovo što ste pročitali je naprosto filozofiranje i nekakvo samoispitivanje, ma kako to zen - gay zvučalo. moguće je da nema veze s mozgom. nisam pijan. samo mislim da sam malo lud, bilo to pozitivno ili negativno, dobro ili loše, kvalitetno ili nekvalitetno

Post je objavljen 29.09.2005. u 23:55 sati.