Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/defo666

Marketing

I just wanna live...


Image Hosted by ImageShack.us


I evo počela nam je prava jesen,ipak kiša nije mogla dočekati Petak nego je morala baš danas padati...hmm,što se tiče ovog vikenda neam baš neke planove za izlazak......jedino možda na Kastav na Belu Nedelju, ako ne bude padala kiša i ako se nekom od ekipice bude dalo.
Danas je u školi bilo kao i obično dosadno,u zadnje vrijeme svi u razredu su poludjeli,ma ne da mi se uopće o tome,samo znam da od te maturalne očekuju svašta i da će biti ful loše....glavna fufica u razredu ima prste u svemu i to je već dovoljno.
Inače frendica i ja smo danas razgovarale o smrti i bilo je zanimljivo sve dok nas u "žaru" diskusije profačica nije prekinula,glavno pitanje bilo je "koja smrt je najgora?" međutim oko odgovora se još nismo složile.
Po meni najgora bi bila recimo da me živu zapale,ili da me neka životinja živu odere...ma ima ful puno smrti u kojima ima puno patnje tako da ne mogu baš odlučiti koja bi bila stvarno najgora!!!

Da li vam se ponekad događa da recimo kad idete spavat mislite o tome kako bi bilo da se sutra ne probudite,nisam neki vjernik ali ne znam imam neki mali ritual da se barem prekrižim svaku večer prije spavanja,to me nekako umiruje.

Ae pozdrav i živite kao da vam je svaki dan poslijednji!!!!

Post je objavljen 29.09.2005. u 20:06 sati.