Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/vivisector

Marketing

x.x.x.x.x.x.x....

Evo napokon novi post!!
Danas je dan dobro počeo,u školi je bilo super možda dobijemo novog razrednika,jer prof. iz matke je na bolovanju a on piše raspored pa se nešt sjebalo pa tako da mjenjamo razrednika!!MOŽDA!!!!
6 školskih sati je brzo završilo,ovaj put Tony nije išo samnom kuć jer sam ja osto još malo sa ženskom,bili smo u parku uspjeli smo se posvađat a sve zbog gluposti,a nema veze pomirili smo se.U 2 sam ja ošo kuć,najeo se, prićeko starog da dođe kuć sa posla pa da me odveze u Suhopolje pa da malo skeitamo ekipa i ja.Tonči i ja smo se našli kod zgrade u suhopolju pa smo otišli kod doma jer su tamo stepenice i možemo skakat s njih,tamo smo naišli na Vrbu on je išo kod Gotala pa sam mu reko da dođu njih dvoje pa da skeitamo a ja sam i uzeo kameru.
I tako mi skeitali,padali........gotal je naučio skakati u vožnji,tony je naučio skakati sa stepenica......ja samt to znao pa sam se malo mućio sa kickflipom a Vrba je isto pokušavo skakat sa stepenica ali još mu neide.
I ja idem skakat sa stepenica, nisam se zaletio pa mi je zadnji kraj lupio u stepenicu i puko po-pola (sliku ču staviti kasnije),mogu ja još skeitat sa njom ali žao mi ju je zato što je bila dobra mislim nije neka marka ali bila je ok.A morati ću si kupiti novu a to nije isto treba se naviknut na novu a trebam nekako skupit nešto love to će biti teško.

Ajd mi dajte neku ideju zelim blog malo promijeniti zelim neki novi naziv više mi nije fora Dances with wolves!!!

Pogledajte našu zajedničku stranicu,tamo je i naša slika
SSK

Post je objavljen 28.09.2005. u 21:35 sati.