Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/wonderful

Marketing

ĆAKULE NA ĆAKULE..............

Ah ljudi šta da vam pišem.....

Sad sam gledala malo BB! Nije njima lako sa onim zadatkom.... penjanje, trčanje.. Još su svi onaki kakvi jesu, šlampavi i nespretni!!!

[B]Prije toga sam malo bila vani sa Marinom. Sjedile smo u parkiću i pričale i naravno tračale. Koga drugog nego naše (ne)pametne ljude iz razreda i škole.... Eh da, poklonila mi je jednu lijepu majicu.... baš je lijepa. Thanks Marinchi.....

I tako dok smo sjedile u parkiću i pričale, klupicu do nas su sjela neka dva izgubljena tipa! Jedan debilniji od drugog. Ovom jednom pak fale zubi, ima ih sveukupno 4, a drugi neki visoki.. izgleda ko lik iz nekog crtića. Onda su puštali neku idiotsku muziku sa mobitela i nešto nam dobacivali misleći kako ih slušamo i kako su slatki! Bože me sačuvaj.... imat ću nočne more..... Daj ti odi po nove zube, jer to je strašno!!!

Baš mi je Mateja poslala poruku prije. Al nisam joj odgovorila.... Prvo nisam imala s čim a drugo i da sam imala para nebi joj odgovorila jer me počela nervirat svojim glupim ponašanjem. Jučer se nešto nadurila na mene i nije htjela pričat samnom (duga i bezvezna priča), pa zašto bi ja onda i s njom... On se pak stalno duri! Mora da ću ja s njom pričat kad se njoj prohtje. Aha, malo morgen!!!!!!!!!



Upravo je na TVu tekma... ajme, neznam kako vama al meni je Ballack ful zgodan!!!


Image Hosted by ImageShack.us

Post je objavljen 27.09.2005. u 21:24 sati.