Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/peratovic

Marketing

Vjerujete li da se može slomiti penis?Večernjakova fotografija slomljene penilne proteze


Koliko ja, pouzdano, znam ljudski penis se ne može slomiti. Može ga se zgnječiti, otkinuti, zasječi, ali ne i slomiti jer je riječ o mišiću u kom, ako je u prirodnu stanju, nema lomljivog materijala kosti, plastike ili hrskavice. Međutim Večernjakovi urednici svojim čitateljima nude sasvim oprečnu istinu. Ispod rentgenske snimke penisa sa slomljenom penilnom protezom, objavljuju tekst o čovjeku koji je "slomio" penis u erekciji, a da nigdje ne piše da je imao ugrađenu penilnu protezu.

Slomio penis gledajući suprugu

BUKUREŠT - Početak braka jednoga rumunjskog para obilježio je nesvakidašnji nesretni slučaj. Suprug, zaljubljen u svoju mladu ženu, slomio je penis gledajući je sa strašću.
Mladoženja, 52-godišnji George Popa, iz Galatija, u dvorištu je prenosio vreće žita kad je zastao da pogleda svoju 25-godišnju suprugu Loredanu koja je vješala rublje.

Prizor ga je toliko uzbudio da je ispustio vreću koja je nezgodno pala i slomila mu penis u erekciji. Liječnici kažu da se više neće moći koristiti penisom, barem ne u seksualne svrhe.

Večernji list, Zanimljivosti, 22.09.2005 18:27


Ova vijest kao da cilja na konzervativno katoličku, seksulno neprosvijećenu publiku, koja još živi u uvjerenju da se masturbacijom može dobiti rak.


Post je objavljen 26.09.2005. u 03:27 sati.