Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/uskoplje

Marketing

Uspjeh je... biti citiran

Otprilike bi se u gornju definiciju Andyja Warhola mogla sažeti poruka koju mi je Željo danas uputio. On je, naime, surfajući internetom, na nekoliko stranica naišao na tekstove s uskoplje.blog.hr, te mi je poslao i linkove na neke od tih stranica.
Tako, se na politikforum.de, dok raspravljaju o događajima oko izbacivanja knjiga iz bugojanske knjižnice, pozivaju na pisanje uskoplje.blog.hr. Na forum.stripovi.com, pak, u cijelosti prenose tekst iz Uskopaljskog abecedarija o Velikom Bleku, ali i razgovaraju o Ivici i Željku Mitroviću, te o imenu našega grada. Na crocafe.de citiraju dijelove iz još jednog teksta iz Uskopaljskog abecedarija, onoga o Vrbasu, a na poskok.info prenose tekst o rušenju srednjovjekovnog grada Vesela Straža. Hrvatski informativni centar je već davno link na uskoplje.blog.hr uvrstio na svoju stranicu s vijestima iz BiH, a odnedavno isti link nalazi se i na Hrvatskom portalu u Švicarskoj.
Iako još uvijek mislimo da je uskoplje.blog.hr mali, uskolokalni blog, ipak raduje saznanje da su neki tekstovi i s ovakvih stranica zanimljivi i korisnicima interneta koji s našim gradom i nemaju baš puno veze.

Post je objavljen 25.09.2005. u 22:00 sati.