Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/infatuation

Marketing

artistically clogged do daljnjega

ne znam što mi je. samo mi se spava. ništa ne mogu napraviti kako spada. a sutra ujutro imam i taj test...ne znam kako ću napisati taj esej tamo. i onda još u školu. užas. upravo kad bih trebala biti najaktivnija, ja sam potpuno trula. ali pričam s bratićem i čini se da se on potpuno uklopio. mislim, ne treba njemu puno. dajte mu sobu i komp i on je presretan:) samo kaže da je hrana užasno skupa. i kaže da je čuo da ima neka zgodna hrvatica tamo koja igra odbojku...
a ja sutra imam mission f.-b. sinoć sam bila sva nervozna. da, jučer sam bila na n.-ininom rođendanu. bilo nas je jedanaest iz razreda plus jedna njena frendica. jeli smo, a poslije malo šetali. rano smo se razišli jer nismo znali gdje bi, bilo je hladno, a i neki su morali na buseve/doma. maturalac me ubedirao. ne znam. i moram smisliti kaj ću ja raditi kad vi odete na skijanje...možda odem nekamo sa starcima. da ne kažu da ih zanemarujem.
ne mogu vjerovati kakav je komunjara kreten. još uvijek mi ne ide u glavu da je ono rekao a. tako mi je drago što ga nisam vidjela tako dugo. i braco kaže da je tip asshole na kvadrat. ma, i to s njim me uzdrmalo. ipak, he's been where no man has gone before, first...yeah. sama sam si kriva.

Post je objavljen 25.09.2005. u 19:35 sati.