Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/madworld

Marketing

"Opet si me šutnuo pederski u jaja.."- peva Atheist Rap


-the real mckenzies-
naumila sam ovaj tjedan ne ić na internet al jebiga jače je to od mene :).. no kad dođe telefonski račun ne znam baš da li ću bit doma za to vrijeme :). počela sam učit,što je pozitivno no što se produktivnosti tiče ne znam baš koliko pali :). u četvrtak popodne dao nam je dragi profesor povijesti referat za petak i usput reko da će pitat. i to taman meni, kristini i ivki-trio koji ide u kset na mcenziese. kako su nam se podmuklo smijali, no unatoč mamurluku i neispavanosti dobile svaka po dve petice :)).. dokaz da sasvim normalno možemo funkcionirat poslije izlaska :). hehe. to će mi mislim i ostat najveći uspjeh slijedeća dva tjedan, osim ako se ne izborim za gužvu, no ne bih baš trebala propuštat prve satove španjolskog :)
...
u ksetu bilo najbolje dosad)(istina da sam bila samo dva puta,no sad je uistinu bilo dobro). zaljubljena sam u onog na gajdama :), paul me poljubio :)). ma obožavam kset. je da sam se borila čitavo vrijeme da ostanem na nogama, i još mi je glupi ruksak koji sam btw. čuvala ivi narušavao ravnotežu, pa nisam bila skoncentrirana na muziku već na preživljavanje no s vremenom sam se pustila pa sam samo letila s jednog na drugi kraj :). kristina je imala savršene slike no izgubila fotić pa su me ljudi malo čudno gledali kad sam tražila digitalac po podu među ruljom :). no sve u svemu bilo dobro. žao mi je samo kaj malo nisam bila pripita jerbo se ne mogu prebacit u film ovih nacuganih....al nema veze.. svijetlila sam sva zbog bijele majice i još plave s bijelim crtama na njoj :) malo smiješan filing :)...
kad su puštali farmersko srce ja sam bila vani.. kad je kristina digla ovog s gajdama i popela se na pozornicu bila sam vani.. morala sam čuvat stvari. pas mater. nikad više trijezna :)
......
boris mi je rekao da ja baš i nisam sretna. uvijek pogodi u žicu( na početku sam bila sva nikakva). pas mu mater. imao je lijepi kilt. od kolodvora do kseta sam se vraćala s ivom da bih mu vratila novčanik jer nije mogao do ruksaka. otišao je a nije se ni javio dok smo mi ko dva imbecila čekale pred ksetom. no nije bitno.
....
idući vikend sam negdje u močvari, definitivno. opet jedva čekam da idem van. i neidem na internet do kraja mjeseca da...
.. jebote moji opet gledaju sretno dijete. tata je okupio svu rodbinu i sad samo čeka da li će ga prepoznat. kako ću mu se smijat :)

Post je objavljen 25.09.2005. u 18:32 sati.