Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/slideshow

Marketing

BRON-Y-AUR STOMP

pozdrav blogeri i ini.. čitači! ;))
Free Image Hosting at www.ImageShack.us
nisam dugo pisala jer me nije bilo doma, bila sam kod matterial na par dana u lovranu.. tri dana ko tri godine, hehe! ;)) izbacili su nas iz stana, zbog gluposti ja kažem, ali šta ćeš.. nisam ja tu da odlučujem..
napokon sam upoznala pixija mog dragog, s pirsom na obrvi.. još je jača osoba uživo nego na blogu.. skidam kapu, ugodno si me iznenadio! ;))
Free Image Hosting at www.ImageShack.us
čula sam se sinoć sa insomom, pozvao me na promociju njihovog spota večeras. spot za pjesmu letters in your mailbox, na ovom blogu već spomenutog benda the orange strips. stvarno ne znam dal ću uspijet doć, ali potrudit ću se..
Free Image Hosting at www.ImageShack.us
dragi mi je već par dana u primoštenu. na još jednom natjecanju u ribolovu. vraća se tek u nedjelju kasno navečer, tako da ću ga vidjet tek u ponedjeljak. fali mi, nisam navikla na to da ga nema.. a mogla sam i ja s njim.. :(( tamo je već dva dana, a tek danas je počelo natjecanje tako da ne znam još kako mu ide. al znam ja da će ih on rasturit svih, sve one samoprozvane face!
Free Image Hosting at www.ImageShack.us
sve u svemu, dobro se osjećam, vodim zdravi život ovih dana, toplije je, meni prehladno za kupanje, ali hodam puno, u prirodi.. ili pijem kavu na terasi.. jebeš ti to, barem sam na zraku! ;))
i sad idem van. ne znam dal na kavu ili u šetnju, ali kao što rekoh, zrak je bitan.. iako s primjesima dima cigare, ali bitno da sam vani, jelda.. možda skinem blijedost s lica! sunshine here I go! ;))

Post je objavljen 24.09.2005. u 14:31 sati.