Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/wanda

Marketing

part two

Jučer mi se više nije dalo pisat pa sam onako naglo prekinula. Al ništa se više toga dana nije ni događalo. Kuky i ja smo sad prešli na dječje igrice, stalno si govorimo da se volimo, al sve onako, 'kao' iz zajebancije.
Al danas kad smo se tak zajebavali i baš kad sam mu rekla nešto dosta pekmezasto, naišo je Danny i znam da me čuo, ali se pretvarao da nije iz ne znam kojeg razloga. Bilo bi lijepo kad bi Kuky i ja poet bili zajedno jer mi se on jako sviđa, ali jednako ko i on, možda čak i više mi se sviđa Danny.
Ali s Kukyjem se barem nešto događa, a Danny mi se samo obraća kad smo nasamo ili kad naletimo jedan na drugoga negdje gdje nas nitko ne pozna.

Fizika je prošla dobro, ide mi taj predmet, za razliku od većine iz razreda. Fizika mi uopće nije bila jasna u osnovnoj, ali nekim čudom više uopće nemam problema s njome.

Sutra dolazi Blink, nazvao me danas. A zvala me i Ally u vezi tuluma (opet?!). Ali mislim d aću ovaj vikend otić jer sam čula da i Kuky ide, a nagovorit ću i Niny da se malo oporavi od jučer.
Rekla mi je da ju je Kyle zvao cijeli dan i da joj je navečer došo doma, ali ga je njena mama s kojom je on inače u dobrim odnosima potjerala.

Potražio me danas u školi i molio me na koljenima da ju 'pokušam urazumit' i da on ne razumije zašto je takva i da joj sigurno nebi bilo bolje da je to saznala od nekog drugog a ne od njega i meni je onda nešto puklo i izderala sam se na njega da si vi dečki previše dopuštate, on ne shvaća koliko je ona zaljubljena u njega, a da je i on u nju, nebi mu palo na pamet reći joj da ide u goste i otić van s onom kurvom, kako može biti takva odvratna muška šovinistička svinja i da sam ja na njenom mjestu, odmah bih ga spucala.... Onda me još malo molio, pa sam rekla da joj neću ništa govorit, da je najbolje da ona sama odluči.

I to je bilo sve danas, navečer možda odem van s Emmy, zvala me je, možda ne odem, još ću razmislit. Jako me muči ovo s Dannyjem i Kukyjem.



Post je objavljen 23.09.2005. u 14:59 sati.