Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/lucija7split

Marketing

meni za dušu

Dragi moji,
već dugo imam želju napraviti svoj Blog,ali nikako se odvažiti:).Evo sada sam se odvažila i bez sheme hrabro krečem u za mene novi izazov.

Sada konačno imam na pretek vremena za to.Evo,razlog je prestanak jedne dugogodišnje ljubavi,koju bih opisala ovim riječima;

Moram se sada oprostiti od tebe ,ja te ne smijem voljeti. Ne traži objašnjenja. Urezan si u mom sjećanju i s mislima te držim u sebi…
Naše osjećaje nije moguće ostvariti, postoje nepremostive prepreke, oprosti mi moram se od tebe rastati… Tebi od srca želim svu sreću nadam se da ćeš uspjeti sebi naći srodnu dušu .Molim te zaboravi me, nemoj me tražiti nećeš me naći...sa Iskrice brišem profil i tamo više neću dolaziti na nikakav način .
Sjeti me se ponekad samo kao tvoje vile, kao tvoga sna. Rekao si da želiš da ja budem zauvijek tvoja, a ti zauvijek moj .Biti ču jednom tuđa žena, znam kako se sada osjećaš .I da sam znala da će ovako biti isto bih postupila.
Htjela sam te zavesti ,tako si mi trebao, zauvijek ču ostati u tvojoj mašti u tvojim snovima, nikada me nećeš imati do kraja ,jer sada imamo vječnost .
Nemoj žaliti , poznaješ me jako dobro, upoznao si moju dušu, a to je više nego sve, upoznao si moje misli ,a to sam ja ,za tebe ču zauvijek ostati neistražena ,tvoja vječna enigma ,uzela sam ti srce, uzela sam ti dušu, poznajem te više nego što čete i jedna žena poznavati ,poznajem tvoje snove .Voljela sam te ljubavlju duše.
Ne znam da li ćemo se ikada sresti ,ali ti nećeš primijetiti jedne duboke crne oči kako te nježno promatraju ,ja ču tvoje oči zapamtiti .Ja sam samo tvoja vila ,tvoj san. Oprosti za jednu ljubav. Sada odlazim i zauvijek nestajem iz tvog života. Oprosti za jednu ljubav .Pitam se zašto sam te voljela ,a nisam smjela?

Voljela sam samo jedan ne odsanjani san,kojim si me zaveo.

Tvoja mala crna vila…

Mozda jednom pronadjes i ti
u grudima srce koje moze da kuca
koje umije da voli,
pa poklonis ljubav nekoj zeni


bar malo sreće
koje ni komadić nisi znao meni dati...
Meni ce i to utjeha biti
da i ti mozes zavoljeti
da jednom ćes i sam sebi priznati....
Da si pogrjesio, da si biser jedan imao
a u običan kamen ga pretvorio...

(MENI NEPOZNAT AUTOR)

Moj dragi nakon prekida veze sa mnom zaljubio se u dušu žene sa Iskrice,a to sam bila ja.Nažalost kasno sam to shvatila,ironija je bila u tome šta svu moju ljubav,požrtvovnost,vjernost u dobru i zlu na djelu... nije cijenio ni vidio,a u iste te vrline se se smrtno zaljubio u njemu nepoznatu ženu,koja sam bila ja i opisala sam svoje misli,osjećaje i poglede na život onako kako sam ih uistinu doživljavala.


Post je objavljen 22.09.2005. u 21:14 sati.